Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Očistite kuću u samo nekoliko koraka s nekoliko jednostavnih, ali učinkovitih trikova

shutterstock
30.06.2020.
u 07:00

Za čistu i urednu kuću pomoći će vam ovi savjeti za dubinsko čišćenje.

Nema ničeg ljepšeg od života u čistoj i urednoj kući, ali dubinsko čišćenje kuće je naporan posao i većina ljudi nema vremena čistiti svaki vikend. No važno je održavati čistoću kućanstva, a posao si možete olakšati ovim jednostavnim trikovima, prenosi Pinkvilla.

Pogledajte zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Započnite s osnovama - riješite se svog smeća i nereda u kućanstvu. Idite od sobe do sobe i riješite se svih stvari koje više ne koristite. Tako ćete si olakšati samo čišćenje. 

Koristite krpu od mikrovlakana za brisanje prašine i čišćenje. Započnite s mjestima koje je teško dohvatiti, poput stropova i zidova te zatim završite s podovima. Dovoljna vam je samo topla voda, ali ako je puno prašine, pomoći će vam jedna kap deterdženta za pranje suđa.

Nemojte zaboraviti prozore. Prvo krpom od mikrovlakana očistite prozore, a zatim očistite i klupčice oko njih. Ako imate zavjese, skinite ih i stavite ih prati. Nakon pranja ih ispeglajte ili usišite manjim nastavkom usisavača.

Pomaknite sav namještaj, uključujući sofu i krevet. Tijekom mjeseci prašina se skuplja iza namještaja. Koristite krpu i brisač podova za najbolji rezultata. Uz to, očistite i zahod, tuš i umivaonik. 

Nemojte zaboraviti na uređaje, poput mikrovalnih pećnica i hladnjaka. Dezinficirajte i očistite sve uređaje u kućanstvu te sve ručke i kvake.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije