Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreativno

Obnovio je pod kupaonice zanimljivim rekvizitom - novčićima!

Privatna arhiva
08.01.2020.
u 09:25

Kupaonice i zahodi uglavnom su dosadnog izgleda i ljudi ne ulažu puno u iste, ali jedan tata odlučio je to promijeniti.

Jeftin, ali i više nego interesantan novi pod zahoda od novčića! 73 dolara u obliku novčića od 1 centa (5 500 kovanica) zaljepio je na pod. 

Ne samo da je pod obnovljen već je i interesantna tema za razgovor. Njegova kćer podijelila je fotografiju u grupi na Facebooku objašnjavajući kako je njezin tata zaljepio novčiće i dobio novi pod. Potom je prelio epoksidnu smolu preko vrha kako bi dobio glatki i ravni završni sloj, a istovremeno štiti novčiće od vode i prljanja, prenosi LADBible.com.

Foto: zvonimir ferina

Trebao je jedan dan da se pod osuši. Otac je obojao zidove u tamno sivu boju kako bi prostorija dobila još bolji izgled.

Mnogima se u grupi svidio ovaj potez, a neki su komentirali kako je to težak posao. Svejedno su se odlučili sami to isprobati. 
"Napravili smo ovo potpuno sami i činilo se da traje vječno. Šest tjedana nam je bilo potrebno i otprilike 200 sati."

Što vaš dom govori o vama pogledajte u videu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije