Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novo u Termama Tuhelj: Ritual kuće

Terme Tuhelj
Foto: Terme Tuhelj
1/3
PR
Autor
PR članak
13.03.2014.
u 08:30

Zdravi ritual za dobro jutro gdje koncentracijom i osluškivanjem sebe potičete ključne procese u svojem tijelu te se kroz 3 minute posvećujete sebe i svojim mislima, novitet je koji su Terme Tuhelj predstavile svojim gostima.

3 minutni ritual kuće zdrava je navika za početak dana. Jednostavno je, zabavno, ne oduzima previše vremena jer ga možete izvoditi bilo gdje, u hotelskoj sobi, na recepciji hotela, na bazenu…bitno je samo da se u te 3 minute posvetite sebi i pozitivnim mislima.

Radi se o pomno osmišljenim vježbama koje potiču kruženje vitalne energije koje aktiviraju sve stanice. Ritual ne zahtjeva nikakvu fizičku spremnost, a nakon samo nekoliko dana, osjećat ćete se bolje, zadovoljnije i sretnije ćete krenuti u dan koji je pred Vama.

Ritual je namijenjen svim djelatnicima i gostima hotela kako bi se potaknula što bolja međusobna komunikacija te se zato odvija svakog dana u 8:30 h i u 17:30 h. Ideja ritual kuće je potaknuti djelatnike Terma Tuhelj i sve goste da nauče nešto više o tehnikama opuštanja te da zdravu naviku primjenjuju i kod kuće.

www.terme-tuhelj.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?