Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Novi online kalkulator: Sada možete provjeriti imate li dovoljno toaletnog papira

shutterstock
20.03.2020.
u 07:00

Ljudi su panično krenuli raditi zalihe toaletnog papira kada je krenuo koronavirus, ali to je bilo sasvim nepotrebno.

Ako ste jedna od onih osoba koja je zbog straha od koronavirusa kupila nekoliko pakiranja toaletnog papira, vrijeme je da prestanete sa zalihama ili je možda podijelite s drugima. Novi online kalkulator reći će vam koliko točno rola toaletnog papira vam treba za određeno vrijeme, prenosi insider.com.

Poznate Hrvatice apeliraju: "Budimo svjesni situacije i budimo ogovorni":

Dave Stewart, programer iz Londona, napravio je online stranicu i mobilnu aplikaciju Got Paper? u zadnjih 24 sata kako bi pomogao smiriti panično kupovanje zaliha, pogotovo toaletnog papira. Stranica se vrlo jednostavno koristi, a, kako Dave sam kaže, uz to je i duhovita.

Sve što trebate napraviti je odgovoriti na nekoliko pitanja o vašim dnevnim navikama, poput koliko puta na dan mokrite, te će kalkulator sam izračunati koliko točno rola toaletnog papira vam je potrebno. Kalkulator je besplatan za korištenje, a za nekoliko dana krenut će se prevoditi i na druge jezike.

“Htio sam napraviti nešto što će pomoći našoj zajednici u ovim teškim i strašnim vremenima, a uz to olakšati cijelu situaciju uz malo šale i smijeha. U ovakvim vremenima, važno je zapamtiti da trebamo pomagati jedni drugima te se podsjetiti da masovno kupovanje zalihe nikome ne pomaže”, rekao je Dave za Insider.

Pogledajte kako možete pomoći drugima u samoizolaciji, ako se brinete za njihovo mentalno zdravlje:

Ključne riječi

Komentara 2

SI
Sirmen80
08:08 20.03.2020.

Na šekret papiru se da i do 70% prešparati ako se redeše s-re i na tenke briše.

BO
bolnaistina
07:47 20.03.2020.

As ti gospe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije