Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 kila manje?

Nova dijeta: Preskočite doručak i okupajte se u ledenoj vodi

kupka
Arhiv VL-a
24.04.2012.
u 11:19

Umjesto doručka Fulton preporučuje obrok oko 10 sati kako bi se potaknuo metabolizam te tri obroka dnevno

Preskakanje doručka, tuširanje u ledenoj vodi i crna kava stimulirat će vaš organizam i pomoći vam da u samo šest tjedana dovedete tijelo u zavidnu formu i oblik poput zvijezda s crvenog tepiha.

To je sve što vam je potrebno za uzdahe vaših prijateljica i partnera. Barem tako tvrdi Venice A. Fulton u priručniku za dijetu "Six Weeks To OMG" (Šest tjedana do ''O moj Bože'') koji je postao najprodavanija knjiga za mršavljenje, popularnija čak i od Duncanove i Atkinsonove dijete, piše Daily Mail

Već više od deset godina ovaj poznati instruktor trenira poznate hollywoodske glumice i dovodi ih u formu. Ono što primjenjuje na VIP-klijentice sada je podijelio i s običnim smrtnicama. Njegov je plan mršavljenja temeljen na ograničavanju na tri obroka dnevno, a kombinacija je nutricionizma, prehrane, biokemije, genetike i psihologije.

– Bit ćete mršaviji od svih svojih prijateljica – tvrdi Fulton.

Umjesto doručka Fulton preporučuje obrok oko 10 sati kako bi se potaknuo metabolizam, dok za učestalo "šopanje" malim obrocima kaže da je čak i štetno te da se jedino strogim planom prehrane može izgubiti 10 kilograma i uništiti celulit.

– U francuskoj studiji objavljenoj u časopisu British Journal of Nutrition dokazano je da tipičan visokoenergetski doručak, koji se sastoji od tosta, jogurta i voća, zapravo blokira gubitak masnoća tijekom cijelog dana – piše Fulton.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije