Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nježna kraljica vaše kupaonice

Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja
Foto: Gorenje
1/2
21.08.2022.
u 08:00

Uvijek nježne prema rublju

Pranje rublja predstavlja gotovo svakodnevnu obavezu u prosječnoj obitelji kojoj je potrebno posvetiti određeno vrijeme. Da ne spominjemo još i glačanje koje oduzima još više vremena ili činjenicu da čak i oprano rublje može imati tragove mrlja ili neugodan miris.

Uz Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. Uz pomoć tehnologija IonTech, SteamTech, ExtraHygiene i SuperHygiene perilice rublja iz WaveActive generacije učinkovito će njegovati vaše rublje i uklanjati nečistoće, bakterije, mikrobe i neugodne mirise te smanjiti gužvanje odjeće. Istovremeno, WaveActive bubanj s jedinstvenim uzorkom u obliku valova, omekšat će vlakna u odjeći kako bi joj pružio najnježniji tretman za vrijeme pranja.

Nježna kraljica vaše kupaonice

Vrhunske rezultate pranja Gorenje perilice dostižu uz pomoć napredne tehnologije. Program ExtraHygiene koristi snagu pare i pranja na visokim temperaturama, klinički dokazano eliminira 99,9% bakterija i grinja, pritom rublje ostaje meko, a uređaj temeljito čist. Uz to, nova SuperHygiene funkcija donosi val dezinfekcije u njegu rublja, čak i pri nižim temperaturama, dodavanjem dezinficijensa u poseban umetak u ladici za doziranje.

Foto: Gorenje

Inverter PowerDrive motor uz pomoć ojačanih StableTech bočnih stranica osigurat će tihi rad perilice i njezin duži životni vijek.

ChildLock funkcija osigurava da čak i  najuporniji mali znatiželjnici ne mogu otvoriti vrata perilice. Za dodatnu zaštitu, može se zaključati i upravljačka ploča, pritiskom posebne kombinacije tipki, kako bi se spriječilo nenamjerno mijenjanje postavki.

Upravljačko sučelje jednostavno je za uporabu, s centralno smještenim gumbom za odabir programa, a u svega tri jednostavna koraka možete pokrenuti proces pranja: uključite perilicu rublja, odaberite program i pritisnite Start!

Više informacija o prednostima koje donose Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja potražite na www.gorenje.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije