Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna dizajnerica

Njezine torbe nose i Jelena Rozga i Severina

Dijana Viljevac torbe
Foto: Goran Matijašec
1/8
01.03.2016.
u 10:47

Žene i torbice... Posebna je to neka veza...

Naprosto da ne postoji žena koja ne želi imati ne jednu, već barem desetke dobrih torbi. U moru trgovina, izbora torbi i agresivnih kampanja koje ne prikazuju nužno kvalitetu, već kvantitetu, teško je pronaći onaj komad koji će biti vječan i koji će opravdati velika očekivanja svake žene.

U modi je bitno održati kvalitetan kontinuitet i razvijati prepoznatljivost brenda. Mnogi dizajneri izgube se upravo na tom putu te se utope u masi ponude i konkurencije. Takav slučaj nije s mladom, poznatom dizajnericom Dianom Viljevac.

Upravo je Diana Viljevac dizajnerica najpoznatije male crne torbe koju gotovo svakodnevno možete susresti na ulicama svih hrvatskih gradova. Mala crna torba iz njezine prve kolekcije torbi postala je prepoznatljiva u regiji kao što je u svijetu čuvena Chanel 2.55 torba. Gotovo da ne postoji dama koja nije izrazila divljenje upravom tom torbom.

Upravo takva torba, malena, rađena od najkvalitetnije kože, jednostavna, a izuzetno elegantna i moćna Dianu Viljevac gurnula je prije nekoliko godina u sam vrh hrvatske modne scene i njezine kreacije, ali i modne dodatke poput torbi nose brojne zvijezde regije, poput Severine i Jelene Rozge.

Diana Viljevac dizajnerica je koja dobro poznaje tržište te promišlja kako ostati kvalitetna, dosljedna sebi, a ne utopiti se u masi ponude i konkurencije. Upravo je zbog toga, prije nego je svjetlo dana ugledala nova kolekcija torbi, predstavila i najveći online dizajnerski portal www.dianaviljevac.com i aplikaciju za androide i iOS uređaje "Diana Viljevac"gdje je u kontaktu s ljubiteljima svog dizajna iz cijeloga svijeta.

Foto: Goran Matijašec

>>Dijana Viljevac osmislila svevremensku liniju torbica

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:44 02.03.2016.

kakve li antireklame. Njezine torbe nose cajke, pevaljke srpske novokomponovane narodne muzike, kako to oni zovu. Uzasa li. Vjerovatno je jedini izlaz doticne oblikovateljice sudska tuzba....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije