Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Nives Celzijus: Varao me s raznim sponzorušama

- Možda je vrijeme da priznam da Danko i ja više nismo zajedno. Počela sam tuliti vraćajući u glavi te slike otkrivenja njegove afere - piše Nives, a sve navodi da je time opisala nevjeru svog supruga Dine Drpića.
13. siječnja 2010. u 10:37 5 komentara 559 prikaza
Nives Drpic

Nives Celzijus ponovno je uzburkala javnost opisom svoje junakinje u proširenom izdanju autobiografske knjige "Gola istina".

- Možda je vrijeme da priznam da Danko i ja više nismo zajedno. Počela sam tuliti vraćajući u glavi te slike otkrivanja njegove afere - piše Nives, a sve navodi da je time opisala nevjeru svog supruga Dine Drpića.

Nives u zadnjem poglavlju opširno piše o Dankovoj nevjeri, a on očigledno nije puno mario što ga kod kuće čeka žena. Donosimo mali dio iz njezina proširenog izdanja.

- Možda je vrijeme da priznam sebi i drugima da Danko i ja više nismo zajedno. Više nismo jedno. Ni u dobru ni u zlu. Ništa od obećanja ni Bogu ni nama samima...

- Obrijala sam noge. I macu. Vrijeme je za novi početak. Čudesno je kako se od obrijane mace odmah osjetiš bolje, poželjnije, spremnom za ljubav...

- Kako me mogao zamijeniti s njom? Uopće nije njegov tip. On prezire plastiku. Silikonske grudi, usta i tko zna što još... Ne smijem više razmišljati o toj fufi!

Nives je već jednom prevarila javnost kad je napisala da ju je silovao "hrvatski reprezentativac" Šime. Na kraju je ispalo da je ipak samo riječ o fikciji hrvatske starlete, koja je ubacila priču kako bi knjiga bila zanimljivija. Ne treba sumnjati da će uskoro objasniti jesu li prevare opisane u knjizi dio njezinoga osobnog iskustva ili je riječ o još jednoj izmišljenoj priči u autobiografskom dijelu.

ŠTO JE SVE SNIMILA 'BUBA'
'Ante je rekao da kada ovo prođe sigurno imaš 500.000 kn, a ovo ti šalje da imaš za Uskrs'
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?
 • karambita:

  Svaki qurac pise knjigu. Nije ona jos zajasila na dobrog konja, da je, ne bi pisala knjige, i jebavala se po stadionima. Fuksa je fuksa

 • Avatar beg
  beg:

  eh kad fufa fufi kaze da je kurva,sav se najezim kad to cujem,vojnik o skracenju kurva o postenju

 • billybull:

  a gle ove ljubomorceke, samce ili sa ruznim debelim zenama, i ugl. u kadi secu majmune misleci na nasu ninu....poznati, stari hrvatski jal....