Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nives u knjizi o prevarama svog supruga

Nives Celzijus: Varao me s raznim sponzorušama

Nives Drpic
13.01.2010.
u 10:37

- Možda je vrijeme da priznam da Danko i ja više nismo zajedno. Počela sam tuliti vraćajući u glavi te slike otkrivenja njegove afere - piše Nives, a sve navodi da je time opisala nevjeru svog supruga Dine Drpića.

Nives Celzijus ponovno je uzburkala javnost opisom svoje junakinje u proširenom izdanju autobiografske knjige "Gola istina".

- Možda je vrijeme da priznam da Danko i ja više nismo zajedno. Počela sam tuliti vraćajući u glavi te slike otkrivanja njegove afere - piše Nives, a sve navodi da je time opisala nevjeru svog supruga Dine Drpića.

Nives u zadnjem poglavlju opširno piše o Dankovoj nevjeri, a on očigledno nije puno mario što ga kod kuće čeka žena. Donosimo mali dio iz njezina proširenog izdanja.

- Možda je vrijeme da priznam sebi i drugima da Danko i ja više nismo zajedno. Više nismo jedno. Ni u dobru ni u zlu. Ništa od obećanja ni Bogu ni nama samima...

- Obrijala sam noge. I macu. Vrijeme je za novi početak. Čudesno je kako se od obrijane mace odmah osjetiš bolje, poželjnije, spremnom za ljubav...

- Kako me mogao zamijeniti s njom? Uopće nije njegov tip. On prezire plastiku. Silikonske grudi, usta i tko zna što još... Ne smijem više razmišljati o toj fufi!

Nives je već jednom prevarila javnost kad je napisala da ju je silovao "hrvatski reprezentativac" Šime. Na kraju je ispalo da je ipak samo riječ o fikciji hrvatske starlete, koja je ubacila priču kako bi knjiga bila zanimljivija. Ne treba sumnjati da će uskoro objasniti jesu li prevare opisane u knjizi dio njezinoga osobnog iskustva ili je riječ o još jednoj izmišljenoj priči u autobiografskom dijelu.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
karambita
10:56 13.01.2010.

Svaki qurac pise knjigu. Nije ona jos zajasila na dobrog konja, da je, ne bi pisala knjige, i jebavala se po stadionima. Fuksa je fuksa

Avatar beg
beg
20:35 13.01.2010.

eh kad fufa fufi kaze da je kurva,sav se najezim kad to cujem,vojnik o skracenju kurva o postenju

Avatar billybull
billybull
04:37 14.01.2010.

a gle ove ljubomorceke, samce ili sa ruznim debelim zenama, i ugl. u kadi secu majmune misleci na nasu ninu....poznati, stari hrvatski jal....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije