Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u stvarnost

Nitko ne pati za ljetom više od Raka i Riba

ljubav
Foto: Thinkstock
24.08.2014.
u 08:30

Bik je hedonist koji živi za odmaranje i uživanciju, stoga mu povratak u svakodnevicu vrlo teško pada...

Ovan

Ovan za ničim ne tuguje previše, pa tako ni za ljetom. On živi u sadašnjosti i ne plače za prošlošću, stoga će se već nakon nekoliko dana priviknuti na užurbani dnevni ritam. U rijetkim trenucima kad se dosađuje, uhvatit će ga nostalgija za ljetom, no brzo se vraća u stvarnost.

Bik

Bik je hedonist koji živi za odmaranje i uživanciju, stoga mu povratak u svakodnevicu vrlo teško pada. Treba mu dugo vremena da se pomiri s činjenicom da se mora rano dizati iz kreveta i provoditi dane na poslu ili školi. Mnogi potraže utjehu u hrani i piću pa se u razdoblju prilagodbe nerijetko udebljaju koji kilogram.

Blizanci

Blizanac je jedan od onih ljudi koji se ne zamaraju s prošlošću. Iako će mu nedostajati uzbuđenje i bezbrižnost koje sa sobom nosi ljetni odmor, brzo će pronaći zanimaciju u svakodnevnom životu koja će mu pomoći da na zapadne u depresiju. Okruži li se prijateljima, brzo će se prilagoditi.

Rak

Nitko ne pati za ljetom više od Raka. Uplakanih očiju će ispratiti najtoplije godišnje doba i ostatak godine provesti u iščekivanju slijedećeg. Još teže će mu biti ako je iza njega ljetna avantura koja se nije mogla nastaviti zbog udaljenosti. Jedino što ga može izvući iz melankolije bit će druženje s obitelji i prijateljima.

Lav

Ovaj je znak rođen u samom srcu ljeta pa su dani odmaranja, kupanja, sunčanja i dokoličarenja za njega pojam idealnog života. Bit će tužan i frustriran zbog završetka ljeta, no po prirodi je borac i optimist pa će se uspjeti othrvati tužnim mislima. Česti izlasci i bogat društveni život bit će preduvjet dobrog raspoloženja.

Djevica

Djevica je jedan od rijetkih znakova koji će s oduševljenjem ispratiti ljeto. Ne voli ljetne vrućine, znoj, ubode komaraca i gužve na plažama te ne zna što bi sa sobom bez posla i obaveza. Jedva čeka vratiti se u svoju svakodnevicu, jer je rutina ono što je čini sretnom i ispunjenom.

Vaga

Za koketnu Vagu ljeto je sinonim za zabavu, flert i ljubavne avanture pa je povratak u stvarnost čini vrlo tužnom. Trebat će joj dosta vremena da se prilagodi stvarnosti pa prvih nekoliko dana ili čak tjedana neće ničim doprinositi na poslu ili kod kuće. U život će je vratiti novo poznanstvo s nekim tko će je zainteresirati u romantičnom smislu.  

Škorpion

Ova znak nije ljubitelj vrućina, gužvi i plaža natrpanih turistima, no unatoč tome ne veseli se završetku ljeta. Godišnji odmor mu je rijetka prilika da se potpuno opusti i zabavi pa će se teška srca vratiti na posao ili u školu. Ipak, jednom kad si u glavi posloži da tako stvari stoje, brzo će se vratiti u uobičajeni ritam.

Strijelac

Ovaj vedri znak obožava putovanja, nova iskustva i zanimljive susrete pa neće biti oduševljen što je ljetu kraj. Ipak, brzo će se snaći i pronaći novu zanimaciju koja će mu pomoći da se lakše vrati u stvarnost. Pohađanje tečaja, kreativne radionice i odlazak na izlete pružit će mu mnogo zabave i pomoći da ne pati za bezbrižnim ljetnim danima.

Jarac

Namrgođenog i mrzovoljnog Jarca teško je zamisliti kako uživa na krcatoj plaži, okupan suncem i znojem. Ljeto nije njegovo omiljeno doba jer ne podnosi dobro vrućinu, komarce i gradove pretrpane entuzijastičnim turistima. Jedva čeka povratak u rutinu, a budući da je radoholičar, posebno se raduje povratku na posao.

Vodenjak

Vodenjak uvijek gleda prema budućnosti pa za njega nije svojstveno razmišljati o minulom ljetu i propuštenim prilikama. Kad se vrati u svakodnevicu, njegove misli su usredotočene na nove doživljaje i uzbuđenja. Pun je zanimljivih planova i ideja, što mu pomaže da zadrži optimizam i uspješno se nosi sa svakodnevnim obavezama.

Ribe

Riba veoma emotivno doživljava završetak ljeta i povratak u svakodnevicu. Za nju je ljeto najljepše godišnje doba, a najviše uživa boraviti u blizini mora, odmarati se na plaži i uživati u romantičnim ljetnim noćima. Povratak u stvarnost prouzrokovat će joj depresiju pa će joj trebati mnogo vremena da počne normalno funkcionirati.

>>Lavovi vole najekskluzivnije restorane, jarci snobovi, vage slabe na slatkiše

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:57 24.08.2014.

Uzmimo npr. mene, ciji je horoskopski znak bik. Hijade u sazvijezdu bika od zemlje su udaljene 46 parseka, pa jednostavnim racunom znajuci da jedan parsek (pc) iznosi 3,26 svjetlosnih godina dolazimo do podatka da su Hijade na mjestu na kojem ih danas vidimo bije prije nekih 150 godina, dakle otprilike 1864. godine. Poznavajuci brzinu kretanja kroz proctor (svemir), danas su milijardama kilometara udaljene od tog mjesta, sto znaci da sazvjezde bika ne postoji u onoj konstelaciji kakvu mi danas vidimo. Ima sazvijezda koja su puuuuno dalje, a koja se koriste za konstante u horoskopu. Treba li ista vise?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:53 24.08.2014.

tesko je verovati da u danasnje vrjeme bilo tkoze obacati paznju na ovakve bezumne gluposti.

VI
Vito
07:21 25.08.2014.

Naročito zbog raka kože i dobrih riba na gradelama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije