Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemojte i vi

Nisu se proslavili: Medicinska sestra otkrila šokantne stvari koje očevi govore u rađaonici

@anna.the.nurse
12.01.2024.
u 11:30

Poput pitanja boli li doista porod, hoće li mamina vagina ponovno izgledati isto te prigovaranja kako su njihove partnerice 'glasne' ​​tijekom poroda.

Medicinska sestra podijelila je šokantne stvari koje je čula da govore očevi u rađaonici. Anna (koja se na TikTok zove @anna.the.nurse) prenijela je isječak koji je postao viralan za koji je uz pomoć filtera pustila bradu i nosila majicu s kapuljačom kako bi oponašala tvrdoglave očeve na koje je naišla, piše Metro.

Komentari očeva variraju od smiješnih do potpuno omalovažavajućih, poput pitanja boli li doista porod, hoće li mamina vagina ponovno izgledati isto te prigovaranja kako su njihove partnerice 'glasne' ​​tijekom poroda. Uz snimku je napisala: 'Vidite i čujete neke lude stvari koje rade tijekom poroda'.

 

@anna.the.nurse You see and hear some crazy things working in labor and delivery. Feel free to share your shocking stories. #babydaddyproblems #babydaddy #toxic #laboranddelivery #pregnant #pregnancy #thirdtrimester #birthplan #newmom ♬ Toxic - Britney Spears

Annin popis stvari koje su tate rekli tijekom poroda:

  • 'Boli li stvarno TOLIKO?'
  • 'To više nikad neće izgledati isto'
  • 'Pa kako ćemo napraviti test očinstva?' (Dok mama istiskuje dijete)
  • 'Ne ne ne! Ne treba joj ništa za bol'
  • 'Kada misliš da će izaći dijete? Jer sam jako gladan i moram uzeti nešto hrane'
  • 'Zašto traje toliko dugo?'
  • 'Zijev… Leđa me jako bole od spavanja na tom stolcu' (Dok ženi epiduralna radi samo s jedne strane)
  • 'Da li se stvarno trudiš najviše što možeš?' (Dok ona gura i povraća)
  • 'Možeš li biti malo tiša? Preglasna si'
  • 'Ne mogu te sada držati za ruku, moram preuzeti ovaj poziv. Odmah se vraćam'
  • 'Neću joj držati nogu'
  • 'Možete li joj staviti dodatni šav za mene?'
  • 'Ne bi trebalo biti tako teško!'

U komentarima je jedna korisnica napisala: 'Brakorazvodni odvjetnik bi stajao pored mene za sat vremena', dok je druga dodala: 'Muževima koji traže dodatni šav trebaju zašiti usne. Vidite da im se to sviđa'. Komentirali su i muškarci pa je tako jedan napisao: 'Razočaran sam svojim spolom'.

VEZANI ČLANCI: 

Druge mame ispričale su kako su njihovi muževi i partneri reagirali u rađaonici, a jedna je napisala: 'Moj je muž proveo cijeli tjedan spavajući na kauču u našoj sobi jer sam imala komplikacije. Nikad se nije žalio i brinuo se o bebi i meni'.

Pedijatrica dr. Golly podijelila je nekoliko jednostavnih savjeta za sve nove ili buduće tate o tome što učiniti nakon što njihova partnerica rodi: 'Tate ne mogu ubrzati mamin oporavak od trudnoće i poroda - bez obzira na to je li riječ o carskom ili vaginalnom porodu. Tate ne mogu ubrzati dojenje mlijeka. Tate ne mogu natjerati bebu da spava treći dan'.

VEZANI ČLANCI: 

'Ali, u svakom od njih, očevi mogu odigrati ogromnu ulogu. Tate mogu odmoriti mame, jer san stvara mlijeko', dodaje, 'Tate mogu držati mame hidriranima jer voda za piće proizvodi mlijeko. Jedina stvar koju tata ne može učiniti je dojiti. Sve ostalo mogu. Najvažnija stvar koju mogu učiniti je zaštititi mamu. Ako možete zaštititi mamu, ona može zaštititi bebu'.

'Ostala sam trudna s drugim muškarcem tijekom putovanja s prijateljicom, suprug ništa ne zna':

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije