Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u braku

'Nisam spavala sa suprugom 10 godina - od kada me prevario'

shutterstock
28.07.2021.
u 22:30

Jedini razlog zašto mu je to oprostila bila su djeca, ali on to ne zna već misli da ga supruga voli i da su se stvari mogle popraviti.

Treba li nakon prevare u braku otići i potpisati papire za razvod, pitala se anonimna 42-godišnjakinja koja je još prije 10 godina oprostila svom 45-godišnjem suprugu aferu s drugom ženom.

Jedini razlog zašto mu je to oprostila bila su djeca, ali on to ne zna već misli da ga supruga voli i da su se stvari mogle popraviti. 

Sanjali ste zmije? Pogledajte što to može značiti.

"Sve sam radila za njega, čak sam brinula i za njegova dva sina nakon što ga je bivša ostavila. Prevaru sam oprostila samo zbog njih, ali već 10 godina nismo spavali skupa. Stalno to spominje, dodiruje me, pokazuje interes, ali ja se jednostavno ne mogu opustiti. Ne privlači me zbog toga što je napravio", napisala je žena psihoterapeutkinji Deidre Sanders koja putem portala The Sun odgovara na ovakva i slična pisma.

Nju je prvo pitala što dobiva od ovog braka? "Nije trebao varati, za to nema izgovora, ali što ti radiš u tom braku? Ne privlači te, ali osjećaš li da ga voliš? Ako je odgovor da, onda se vrijedi boriti. Pronađi neki trenutak i reci mu da nisi sretna i da bi bilo dobro da zajedno posjetite bračnog savjetnika."

Osječanka unajmila vilu s bazenom kako bi s društvom proslavila - razvod braka

1/1
Ključne riječi

Komentara 12

NI
Ninica
18:29 29.07.2021.

Naravno, ne može te više privlačiti muškarac koji te prevari, zapravo je to i lijepo rečeno, mislim da je pogled na njega doživljajno puno gori u smislu okretanja u želucu ( priznale mi to sebi i drugima ili ne ). To nije pogreška, to je izdaja, nož u leđa.Ti njemu možeš oprostiti kao čovjeku ali nema se što tu više raditi osim pozdraviti ili jednostavno skrivati mučninu.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:29 29.07.2021.

Oprostila mu. Da naravno. "Ubila" i sebe i njega. Posredno i djecu.

MO
montello
18:55 29.07.2021.

Ako te prevario zasto si s njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije