Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od utorka, 13.10 u prodaji

Nina Badrić kakvu još niste vidjeli

Diva Style
Foto: VL
1/2
09.10.2015.
u 16:28

Na naslovnoj stranici jesenskog broja Diva Stylea je naša glazbena diva Nina Badrić koja nas je iznenadila svojim izgledom. Plava i seksepilna, Nina priča o tome zašto su četrdesete najbolje godine.

Donosimo i sjajne modne editorijale, jaku beauty rubriku u kojoj ćete pronaći sve najvažnije trendove za jesen, lifestyle u kojem predstavljamo najbolje od domaće gastronomije i jedno izuzetno putovanje u Beograd, a na neke smo teme posebno ponosni…

Naša novinarska zvijezda Nevena Rendeli uputila se u Milano, na Tjedan mode. Tamo je razgovorala s Andy Torres, jednom od najpopularnijih modnih blogerica na svijetu. O čemu su Andy i Nevena čavrljale šećući ulicama grada koji je obuzela modna groznica? Pročitajte…

U Diva Styleu predstavljamo i Patricia Alejandra Aguera i njegove Couture Dolls, venecuelskog lutkara i njegove maštovite lutke bez kojih ne bi bilo ni Diva Style Dolls, humanitarnog projekta i najboljeg partyja ove jeseni u gradu. Posjetila ga je čak i Hilary Alexander, moćna britanska modna novinarka.

Kao i svaki put, i ovaj smo pripremili iznenađene za sve čitateljice, ekskluzivni paket s modnim dodatkom kojeg morate imati, novčanik Lei Lou by Alex Dojčinović u tri boje: zlatnoj, crvenoj i plavoj. Powered by nova Opel Corsa.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije