Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo gotovo

Nikad jednostavnije: Uz ove korake, savršeno ćete oprati odjeću - na ruke!

Shutterstock
16.08.2021.
u 09:02

Voda, prašak i desetak minuta - sve što vam je potrebno da operete omiljenu odjeću.

Barem ste se jednom zasigurno pronašli u situaciji da odjeću trebate oprati na ruke. Znamo kako rezultat nije isti kao i kad se pere u perilici, no uz dobre savjete, pranje može ispasti super. Kako prenosi Good House Keeping, prvo pročitajte i dobro provjerite što piše na etiketi o kakvom se materijalu radi - svila, pamuk, vuna... - pa prema tome odaberite deterdžent (neki materijali zahtijevaju nježniji prašak) 

Prije nego krenete s dubinskim pranjem, uklonite mrlje ako ih ima, sa sredstvom za tu namjenu. 

Skiciram na papiru, a kad dođe 'aha' moment, prebacim se na tablet, pustim glazbu i počne igra'

1/3

Napunite umivaonik ili sudoper vodom, neka bude topla, ali slijedite upute na etiketi kako negdje ne bi pogriješili. Ubacite odjeću u vodu, a zatim dodajte deterdžent.

Lagano je trljajte rukama, ponovite nekoliko puta, a nakon toga ispraznite umivaonik ili sudoper i napunite ga ponovno vodom, ovog puta bez dodavanja sredstva da se sapunica dobro ispere.

Nakon što ste isprali, odjeću lagano rukama ocijedite kako biste uklonili višak vode. Posložite ju na suhi ručnik, zarolajte i još jednom iscijedite i stavite na sušenje, najbolje na sunce.

Slijedite ove korake za čistu i mirišljavu kupaonicu!

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije