Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality zvijezda

Nikad dosta Kim Kardashian: evo kako najavljuje sedmu sezonu

kim kardashian (1)
Foto: arhiva
1/4
16.05.2012.
u 00:01

Tridesetjednogodišnja Kim jako je zadovoljna fotkama, a fanovima je posebno skrenula pažnju na trudnički trbuščić svoje mlađe sestre Kourtney

Reality zvijezda Kim Kardashian ponosno je objavila novu, sedmu sezonu emitiranja svojeg showa Keeping Up With The Kardashaans, koja u SAD-u počinje u nedjelju.

Na promo fotkama koje je mnogobrojna obitelj snimila, svi se pojavljuju u crno-bijelim kombinacijama, a američki su modni portali primijetili kako je Kim, otkad hoda s Kanyeom Westom, prestala sa šarenim outfitima.

Tridesetjednogodišnja Kim jako je zadovoljna fotkama, a fanovima je posebno skrenula pažnju na trudnički trbuščić svoje mlađe sestre Kourtney.

Komentara 1

Avatar deja
deja
12:38 17.05.2012.

Tu di su svi skupa na slici izgledaju ko reklama za Tassimo, bar code

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije