Naslovnica Lifestyle Putovanja

Najmanji stan u gradu od 6 kvadrata iznajmljuje se za gotovo 6 tisuća kuna

U stanu nema kupaonice, već je budući stanari moraju dijeliti s ostalim stanarima iz preostala četiri stana koja se nalaze na istom katu
08. veljače 2018. u 19:22 21 komentara 61735 prikaza
Najmanji stan za iznajmljivanje na Manhattanu
Foto: citihabitats.com
Pogledajte galeriju 1/5

Najmanji stan za iznajmljivanje na Manhattanu ima nešto više od šest četvornih metara, a zainteresirani se mogu useliti za 950 dolara (oko 5770 kuna) mjesečno. 

Maruška Vizek Maruška Vizek: Stranci će 2020. navaliti na našu vrlo jeftinu zemlju

U oglasu se navodi da je stan na 5. katu, a u njemu se nalazi i nekoliko komada namještaja poput kuhinjskog ormarića, pećnice, hladnjaka i ormara. U stanu su i ljestve, kojima se penje na galeriju koja je zamišljena kao prostor za spavanje. 

U stanu nema kupaonice, već je budući stanari moraju dijeliti s ostalim stanarima iz preostala četiri stana koja se nalaze na istom katu, piše Independent. Ljubimci nisu dozvoljeni, a čini se ni gosti, s obzirom na mali prostor u kojem može živjeti samo jedna osoba. 

U cijenu najma uključeno je grijanje, voda, plin za kuhanje i struja. 

Najmanji stan za iznajmljivanje na Manhattanu
1 / 5
Najmanji stan za iznajmljivanje na Manhattanu
POS Sveta Klara Novi zakon Skuplji stanovi POS-a zbog usklađivanja s realnim cijenama Lovranske vile Najezda bogatih Rusa Lovranske vile u rukama oligarha iz Gazproma i Rosnjefta Hendrixov most Stela Lechpammer Zašto bi se svi trebali ugledati u dva mlada zagrebačka arhitekta
Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

  • zhika:

    S obzirom da se spava na galeriji ovde je bitnije koliko je kubnih metara stan, a ne kvadratnih.

  • Deleted user:

    Samo snobovi kojima starci imaju ili su im ostavili lovu - iznajmljuju takve gluposti. To su kao naše tzv. glumice i pjevačice; bunda, automobil, nakit, gliser - mora biti a država će dati stan i pomoć, platiti doprinose i sl.

  • ObrenM:

    Ne's razbojnice!