Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorila vodu

Neugodno iznenađenje: Vratili su se kući, a dočekala ih je poplava. Za sve je kriva mačka

TikTok
22.10.2020.
u 14:30

Donijeli su odluku da će uvijek zatvarati vrata kupaonice kad ih nema kod kuće kako se ne bi ponovila ista nevolja.

Jasmin Stork (26) izašla je iz kuće na samo pola sata, a kad se vratila, otkrila je da velika količina vode curi kroz strop u njezinu dnevnu sobu. Odmah je shvatila da je poplavu prouzročila jednogodišnja mačka Amber, prenosi Ladbible.

Amber je nedavno naučila koristiti se umivaonikom u kupaonici, a samo dan prije Jasmin i njezin dečko Rob uhvatili su je na djelu te snimili kako zatvara odvod i otvara slavinu.No, nikada nisu mislili da će im to prouzročiti štetu u kućanstvu.

@jasminstork16

Anyone ever had to ring their boss to say they can’t work cause the cat flooded the house or just me? 🤯🤯🤯 ##catsoftiktok ##fyp ##bengal

♬ original sound - Jasmin Stork

– Čim sam ušla u dnevnu sobu, znala sam što se dogodilo. Otrčala sam gore i vidjela vodu koja preplavljuje umivaonik. Vode je bilo posvuda. Amber je sve to bilo zabavno – igrala se vodom i nije uopće pokazala da je svjesna toga što je napravila – ispričala je Jasmin. – Neke stvari još uvijek nam se suše. Strop nije propao, što je pravi blagoslov, ali trebamo promijeniti pod u kupaonici i dnevnoj sobi te promijeniti stolariju u hodniku ispred kupaonice – zaključila je.

Donijeli su odluku da će uvijek zatvarati vrata kupaonice kad ih nema kod kuće kako se ne bi ponovila ista nevolja.

Doznajte kojeg biste kućnog ljubimca trebali imati prema svom horoskopskom znaku:

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
21:55 22.10.2020.

zločesta maca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije