Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće!

Nepoznato o poznatome: Zanimljivosti koje možda niste znali o orgazmu

seksi žena, seks
Foto: Thinkstock
09.04.2014.
u 20:00

Znanstveno je dokazano da je predigra od minimalno 21 minutu uvjet da 93 posto žena doživi orgazam.

Ženski orgazam snažan je prirodni analgetik  pa su glavobolje zapravo loš izgovor za odbijanje seksa!

U srednjem vijeku od se žena očekivalo da se suzdržavaju od orgazma jer se vjerovalo da to umanjuje mogućnost začeća… No, odavno se zna da orgazam zapravo povećava šansu da žena zatrudni.

Ritmičke kontrakcije stijenki vagine tijekom orgazma olakšavaju potiskivanje spermatozoida kroz cerviks.

Znanstveno je dokazano da je orgazam koristan za krvožilni sustav, poboljšava tonus mišića cijelog tijela, vraća koži sjaj i čak eliminira menstrualne grčeve.

Najduži službeno zabilježeni ženski orgazam trajao je 43 sekunde. Znanstveno je dokazano da je predigra od minimalno 21 minutu uvjet da 93 posto žena doživi orgazam. Usprkos uvriježenom mišljenju, znanstvena istraživanja pokazuju da je samo 10 posto žena fizički ili psihički nesposobno da doživi orgazam.

>>Žene koje spavaju s bogatim muškarcima doživljavaju više orgazama

>>Evo zašto žene glume orgazam!

Komentara 1

EU
euzebije
20:32 09.04.2014.

Zadnji put kad sam imao predigru 21 minutu dozivio sam orgazam 4 puta i nakon isteka vremena (21-e minute) bio sam gotov. Zvao sam susjeda u pomoc ali i on je jadnik lips'o od lizanja...Tako da bih ipak malo skratio to vrijeme, bar kad je rijec o svojoj zeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije