Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi ih osudili

Neobičan par u trgovini izazvao burnu reakciju: 'Zar sada tako izlazimo u javnost?'

Twitter
20.10.2020.
u 12:30

Riječ je zapravo o domini odjevenoj u oskudnu odjeću, koja svog pokornog partnera vodi u kupnju

U trgovinama često imamo priliku vidjeti ljude koji se ponašaju svakako, kao i na drugim javnim mjestima, ali ipak nas uvijek iznova iznenade svojim postupcima. U jednoj trgovini u Los Angelesu kupci su imali priliku svjedočiti nečem sasvim neobičnom – djevojka svog dečka u dućan vodi s uzicom, prenosi LADbible.

Fotografija ovog para uslikana je u dućanu zdrave hrane Erewhon te je podijeljena na Twitteru, gdje je brzo postala viralna i prikupila više od sto tisuća lajkova. 

Riječ je zapravo o domini odjevenoj u oskudnu odjeću, koja svog pokornog partnera vodi u kupnju. Ubrzo su je korisnici Twittera uspjeli pronaći na drugim društvenim mrežama – riječ je o djevojci poznatoj pod imenom Gospodarica Lark.

– Bila sam vani sa svojim pokornim partnerom i prijateljima, snimajući video i kupujući. Zaustavili smo se u Erewhonu. Bilo je mnogo kamera i pozornosti, ali zaštitar nas je pustio da uđemo i kupimo sve što trebamo – objasnila je.

Na tvrdnje drugih kupaca da je bičevala svog pokornog, rekla je: – Udarila sam ga palicom, ali ne više od dva puta. Pokušao mi je dodirnuti nogu previsoko na bedru, što mi se nije svidjelo. U blizini tada nije bilo djece ni bilo koga.

Ipak, njihovo ponašanje prouzročilo je burnu reakciju na društvenim mrežama, ali i podijeljena mišljenja. Dok neki nisu vidjeli ništa loše u njihovu načinu života, mnogi su ih osudili zbog dolaska na javna mjesta, gdje se mogu nalaziti djeca.

Gotovo upola manji broj sklopljenih brakova ove godine u Hrvatskoj: Više je građanskih nego crkvenih!

Komentara 35

Avatar Nilski konj
Nilski konj
12:54 20.10.2020.

Šta bi rekle Jelena Posvuduša Veljača i Radodajka Borić da je obrnuta situacija i da muškarac vodi na povodcu ženu!?

EL
Elektra268
14:07 20.10.2020.

Kada ženska vodi frajera na povodcu, u javnosti, to je za velebno novinarstvo "neobičan par"... hm, ajde zamislite naslov da je obrnuto, da frajer po podu vuče žensku na povodcu? Eto, to vam je ta propagirana jednakost...

JO
jorgen
14:34 20.10.2020.

To vam je novo normalno. Uskoro će tražiti da ih se prihvati takvima kakvi su, odnosno da svugdje (trgovinu, kazalište, na roditeljske sastanke) mogu ići u predstavljenom aranžmanu. Uživajte u neoliberalizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije