Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti za blagdane

Nemate selotejp i škare? Bez brige, i dalje možete super zamotati darove, evo kako

Pixabay
07.12.2021.
u 14:28

Stručnjakinja za zamatanje darova podijelila je svoje trikove i savjete i objasnila na što treba paziti pri zamatanju.

Zamatanje darova mnogima nije baš najomiljeniji posao za vrijeme blagdana. Nedostatak selotejpa, škara, trganje ukrasnog papira, premala količina istog... Svi smo se barem jednom susreli s navedenim problemima, ali srećom, stručnjakinja za zamatanje darova podijelila je svoje trikove i savjete i objasnila na što treba paziti.

Nije svaki papir za svaki poklon, neke stvari mogu se umotati u klasičan ukrasni papir, dok neke zahtijevaju onaj mekši ili celofan. "Uz prave materijale, zamatanje može biti prilično jednostavan posao."

Za jako velike predmete, Jane savjetuje da koristite stolnjak. Možda zvuči neobično, ali veliki pokloni lakše će se zamotati u tkaninu, a i dalje će izgledati lijepo. Koristite se ukrasnom špagom kako bi ih čvrsto zapakirali, prenosi The Sun.

Predmete nepravilnog oblika zamotajte u krep papir, maramice, celofan ili pletivo. Također se koristite špagom kako bi ih zapakirali, a na neke dijelove stavite selotejp ili lijepilo.

"Male darove zamotajte u papirnate maramice i pričvrstite ih mašnom", kaže Jane i dodaje nekoliko savjeta za one koji su ostali bez selotejpa i škara.

Lud je za Božićem, pa je okitio kuću s 30.000 lampica: "Samo želim usrećiti ljude"

"Iako su selotejp i škare korisni kada se zamataju darovi, možete se poslužiti trakicama i ostacima nekog materijala, neke tkanine. Izgledat će vrlo atraktivno. Osim toga, možete koristiti tekuće lijepilo, ono u stiku ili pištolj s ljepilom. Sve dodatno ukrasite mašnicom."

Ukrasi su, kaže ona, super detalji pogotovo ako niste zadovoljni kako poklon izgleda samo zamotan u papir. "Njima možete sakriti i neku pogrešku koja se dogodila pri pakiranju."

Stavljate li i vi ovako lampice na drvce? Cijeli život to radite – krivo!

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije