Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjetuje stilistica

Nekoliko jednostavnih trikova da izgledate šik u svakom trenutku!

Zara Cape Coat
Foto: Zara
1/4
11.02.2014.
u 10:12

Haljine su idealno i jednostavno rješenje jer ne morate razbijati glavu s tim kako upariti odvojene komade odjeće

Čuvena stilistica poznatih, Lois Joy Johnson, donosi nekoliko trikova koji će vam omogućiti da izgledate mlađe i osvježite vaš stil.

Budite hrabri s bojama

“Mislim da smo svi naučili lekciju od Michelle Obame, a to je da se zahvaljujući bojama doista možete izdvojiti iz mase. Zbog crne boje možete izgledati iscrpljeno, ali odgovarajuće boje mogu učiniti da izgledate kao da prštite od energije”, tvrdi Lois.

Foto: Zara

(Zara, 399 kuna)

Boje mogu pozitivno da utječu na vaš ten, sjaj kože i raspoloženje. Osim boje na odjeći, budite hrabri i kad je šminka u pitanju ili neki modni dodaci.

Slojevito oblačenje

Kad to učinite kako treba, slojeviti outfit može izgledati itekako dobro. Da bi izbjegli neuredan izgled i izgledali moderno, obratite pozornost na materijale odjevnih predmeta.

Foto: Zara

(Zara, 599 kuna)

Najtanji i najdulji komad odjeće nosite ispod, a svaki sljedeći sloj neka bude od debljih materijala i kraći model. Počnite s duljom tankom majicom i završite s debljim džemperom i jaknom različite dužine. Slojeve u gornjem dijelu izbalansirajte s uskim trapericama.

Haljine za svaku priliku

“Haljine su idealno i jednostavno rješenje jer ne morate razbijati glavu s tim kako upariti odvojene komade odjeće. Haljine prolaze u svakoj situaciji, a mogu se kombinovati s cipelama, čizmama, visokim i niskim potpeticama”, savjetuje Lois.

Foto: Asos

(Warehouse, Asos, 280 kuna)

Omogućite sebi izduljeniju siluetu

“Iz ormara izvadite svu odjeću koja ističe vaš vrat i noge”, savjetuje stilistica. Ideja nije da posegnete za najdubljim dekolteima već umjerenim V-izrezima ili džemperima kojima možete otkopčati nekoliko gumbića. Uz to iskombinirajte suknju duljine do koljena i cipele na štiklu koje će izdužiti vaše listove.

Foto: Asos

Sve začinite tankim remenom

“Tanki remen dodaje vašem izgledu onu konačnu definiciju, ističe struk i obline, a dosta može popraviti i opći dojam, pretvarajući nespretnu kombinaciju u šik kombinaciju”, tvrdi Lois.

>>Pet komada koje morate izbaciti iz svog ormara! Odmah!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije