Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije krevet

Neka bi vas mogla iznenaditi: Ovo su najpopularnija mjesta za seks!

Shutterstock
04.03.2024.
u 22:14

Mnogima seks u spavaćoj sobi više i nije tako zanimljiv...

Kada je u pitanju vođenje ljubavi, postoje brojne nedoumice i predrasude s kojima se susreću kako oni parovi koji su u vezi i braku već godinama, tako i oni koji su tek započeli vezu. Terapeuti koji se bave seksualnim aktivnostima i navikama parova kažu da vođenje ljubavi ne treba i ne mora uvijek biti u četiri zida, u spavaćoj sobi. 

Naime, želite li zadržati svoj seksualni život na razini, pred vama su izazovi u kojima morate biti kreativni. Mnogi parovi pokušavaju zadržati stvari zanimljivijima tako da biraju neka nova mjesta za seks, izvan spavaće sobe, piše Glamour. 

VEZANI ČLANCI: 

Istraživanje koje je proveo Skyn Condoms pokazalo je da je osam od 10 osoba u dobi od 18 do 34 godine zadovoljno svojim seksualnim životom vjerojatno zbog toga što se ne boji eksperimentirati s promjenom lokacija kada je riječ o seksu. 

Najviše parova, čak 78 posto, bira dnevnu sobu za seks. Tri od četiri para upušta se u seks pod tušem, 64 posto voli seks u automobilu, a jedan od četiri para u kupaonici (ne ispod tuša). 

Iako može zvučati zanimljivo i privlačno, seks na plaži, osim što je zabranjen, nije nimalo privlačan, posebice ako je riječ o pješčanoj plaži. Vjerojatno je to jedan od razloga zašto je tek 23 posto parova reklo da voli seks na plaži. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije