Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imate ih kod kuće

Ne znate kako očistiti kožni kauč bez da ga uništite? Probajte s nekim od ova tri proizvoda

Shutterstock
23.03.2021.
u 14:30

Pripremate se za proljetno čišćenje doma, a to uključuje i pranje kauča? Donosimo nekoliko super metoda!

Sophie Hinchcliffe ili kraljica čišćenja kako je često nazivaju stoji iza, malo je reći popularnog profila na Instagramu, Mrs. Hinch. Njezine savjete za održavanje kućanstva prati čak 4 milijuna ljudi, a nešto manje na Facebooku gdje su nedavno umjesto nje njezini pratitelji, su očigledno dobro upili njezine savjete, otkrili kako očistiti kožni kauč.

"Upomoć! Hitno trebam očistiti kožnu garnituru, svaki savjet je dobrodošao. U samoizolaciji sam i ne mogu ići po sredstva u trgovinu, pokušat ću s dostavom", napisala je jedna žena.

Nije bilo ni potrebe za odlaskom u trgovinu, a ni za dostavom jer su svi savjeti koje je dobila uključivali sredstva koja je imala kod kuće, a imate ih vjerojatno i vi što znači da se odmah možete 'baciti na posao'.

Frizerka otkrila: 'Na kraju šišanja uvijek je važno nagnuti glavu naprijed'

"Deterdžent za pranje suđa dobro će očistiti kožu, tom metodom se koristim više od 20 godina i nikada se nije ništa loše dogodilo. Iznenadili biste se koliko prljavštine uspije ukloniti, puno bolje od raznih krema i vlažnih maramica", preporučuje jedna žena.

Pomiješajte deterdžent s vodom i trljajte sredstvo krpom ili spužvom po koži, a možete koristiti i hidratantni tekući sapun, savjetuju drugi i napominju da je bitno da ne sadrži neke štetne kemikalije poput alkohola i acetona. Možete probati i s prirodnim sastojcima koji, ne samo da dobro čiste već su i ekološki prihvatljivi poput kokosovog ulja, prenosi Express.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti čuda:

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije