Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna katastrofa

Natasha Poly na naslovnici ruskog Voguea ostala bez desne ruke

natasha poly
Foto: Vogue Russia
1/3
23.07.2012.
u 00:01

Ruskinja, koja je nedavno proslavila 27. rođendan, dobila je prekrasan dar – ruski Vogue ponovno se opasno poigrao u Photoshopu pa je Natasha ostala bez desne ruke

Ako mislite da je samo kineski Vogue podlegao pretjeranom photoshopiranju kad je u ljetnom editorijalu "odrezao" Doutzen Kroes nogu, sudeći prema novoj naslovnici ruskog Voguea, čini se da nije jedini Vogue koji modelima, namjerno ili slučajno, oduzima udove.

Na naslovnici ruskog izdanja Voguea prelijepa Natasha Poly ovog je puta ostala bez desnog ramena i ruke. Kako god bilo, Natasha je još jedna u nizu žrtava lošeg Photoshopa, koji je u njezinu slučaju ionako potpuno nepotreban. Tako se 27-godišnja Ruskinja pridružila Adamu Levineu (Maroon 5) kojem je ruski Vogue prošle godine "odrezao" dio torza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije