Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Napravite pastu od tri proizvoda i savršeno očistite zagorjelu pećnicu

shutterstock
26.07.2020.
u 06:57

Bez ribanja i četkanja, a rezultati su stvarno sjajni.

Čišćenje pećnice zahtijeva puno četkanja i učinkovitih proizvoda, ili samo malo znanja i vještine. Jedna žena na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem objašnjava kako ona očisti svoju pećnicu uz pastu koju napravi sama, a rezultati su odlični.

@carmsd

##cleaninghacks ##cleaningchallenge ##limpiezadecasa ##limpiezachallenge ##limpiezaencasa ##cleaningtips ##cleaningmotivation ##limpiar

♬ Bella ciao - HUGEL Remix Extended - El Profesor

Kako bi napravili pastu za čišćenje pećnice, sve što trebate napraviti je u jednoj posudi pomiješati pola šalice deterdženta za pranje suđa, jednu i pol šalicu sode bikarbone te jednu četvrtinu šalice bijelog octa. Zatim tu pastu nanesete na svoju pećnicu te ostavite da djeluje preko noći. Iduće jutro mokrom krpom očistite ostatak paste i vaša pećnica bit će kao nova.

- Trebam samo kupiti ocat i jedva čekam probati! Hvala ti na dijeljenju, puno sam naučila - komentirala je jedna korisnica. - Probala sam ovo i odlično je djelovalo - otkrila je druga korisnica. - Upravo sam ovo trebao vidjeti danas! Napokon sam pronašao način kako da očistim pećnicu bez grubih kemikalija - glasio je jedan komentar. 

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 3

DU
Deleted user
13:24 26.07.2020.

Ocat i sodabikarbona su odlični za liječenje hemeroida.

DG
dana11042004@gmail.com
09:08 26.07.2020.

Otkrili Ameriku nakon Kolumba

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
07:05 26.07.2020.

Ova nebuloza se provlaci vec 101. puta. Sve u stilu dr. Pavlovica! Hodite da vas centriram!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije