Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tinta joj ispada

Napravila je tri tetovaže odjednom pa brzo požalila: 'Sve izgledaju užasno!'

TikTok
18.01.2023.
u 09:30

Odlučila je promijeniti tattoo majstora i otići kod samoprozvane stručnjakinje za male tetovaže, ali kad je vidjela rezultat, ostala je šokirana.

Žena je ostala razočarana svojom odlukom da se odluči za drugog tattoo majstora umjesto svog uobičajenog, kada je otišla kod stručnjakinje za tetovaže s fine linijama, koja je pokvarila sve tri tetovaže koje je željela, kako prenosi The Sun.

Lauren je na TikToku objavila kako je rezervirala termin s novom tattoo majstoricom nakon što je vidjela video koji je objavila na društvenim medijima.

"Sve što je objavila izgledalo je jako lijepo", rekla je. "Već imam tetovaže, mislila sam da će nekoliko malih biti lijepo, pa sam rezervirala termin s njom. Rezervirala sam se za tri tetovaže, htjela sam natpis ‘Rivers and roads' na ramenu, tri zvijezde iza uha i natpis ‘Everything with love’ na bedru. Sve su to bile samo jednostavne slike, jako jednostavne... Barem sam tako mislila."

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11
@laurenhufnagell I can only laugh about it now because I got my money back and they are fixed #tattoofail #tattoocoverup #tattoo #badtattoos ##greenscreen ♬ original sound - lauren

Prva koju je napravila bila je "Rivers and roads" na Laureninom ramenu. Nije mogla preboljeti koliko je loše izgledalo, te se teško izražavala kada je pokazala sliku kako je tetovaža završila. 

"Onda je odmah počela raditi na mom bedru i ovako je to izgledalo", nastavila je Lauren, pokazujući drugu tetovažu na svom bedru. "Nije ni čitljivo. 'E je tako loše. Sljedeći dan nedostajala su slova. 'Y' je počelo padati iz kože već sljedeći dan."

A treća tetovaža bile su zvijezde iza uha. "Ovo je dizajn koji sam joj dala, poput skice", rekla je. "Šablona je bila samo slika toga - izgledalo je točno tako. Stavila ju je iza uha i točno je tako izgledalo. Pa što se to dogodilo?"

Lauren se plakala cijelim putem kući pa otkrila kako je odlučila popraviti situaciju: "Odmah, na putu kući, otišla sam svom uobičajenom tattoo majstoru i pokazala mu sve plačući. Provela sam oko 4 tjedna popravljajući njezine tetovaže. Kada vam kažem da me on spasio… Nije mogao napraviti bolji posao popravljajući ovo. Tako da nikada više neću varati svog tattoo majstora!"

Nokti vam pucaju, listaju se ili ne mogu izrasti? Možda nesvjesno radite neku od ovih pogrešaka:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije