Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije razmišljala

Napravila je jeftinu tetovažu i brzo požalila: 'Svakim danom bila je sve gora'

TikTok
02.02.2022.
u 15:28

Htjela je tetovažu tratinčice na zapešću, ali na kraju je izgledalo kao da se nikada nije tetovirala.

Mie Ford ostala je razočarana nakon što je napravila jeftinu tetovažu koja je brzo izblijedila te zbog koje je brzo požalila. Tetovažu je podijelila na svom TikTok profilu pa nasmijala mnoge.

Na početku je na zapešću imala jasno vidljivu tratinčicu, no, kako prenosi Mirror, s vremenom je postalo manje jasno koja je to tetovaža, jer je boja počela izbljeđivati, ostavljajući samo žuti krug koji je bio središte cvijeta te nekoliko kratkih i smežuranih bijelih linija. Na kraju, tetovaža je u potpunosti izblijedila te nestala s njezine ruke.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11
@mie.ford Tattoo journey Pt. 2 😂😂😂 Let's not do white anymore 😂 #whitetattoo #daisy #whitetattooink #faded #epicfail #lol #fyp ♬ the psycho intro gone wrong ㅠㅠ - Arielle

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama te prikupio gotovo pet milijuna pregleda, a mnogi su tvrdili da se to događa kada se netko odluči za jeftinijeg tattoo majstora.

Dobra tetovaža nije jeftina. Jeftina tetovaža nije dobra”, napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Čini se kao da si ga ogulila kad ti se koža ljuštila, možda se zato jedva vidi tinta.”

Djevojka (17) je pala vozački ispit bez da je upalila automobil, a razlog je nevjerojatan...

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
19:11 02.02.2022.

jel su svjesni oni koji se tetoviraju kakvoj se opasnosti izlažu? mogu dobiti HIV hepatitis ili rak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije