Naslovnica Lifestyle

'Nakon spontanog pobačaja dečko mi je rekao da nikada ne želi imati djecu'

Žena je mislila da ne može imati djecu, a onda je iznenada ostala trudna i bila je sretna. Ipak, nekoliko tjedana kasnije imala je spontani pobačaj, a njezin dečko bio je, za razliku od nje, sretan
21. srpnja 2019. u 21:05 0 komentara 2293 prikaza
Foto: Shutterstock

Spontani pobačaj dao je jednoj djevojci do znanja što njezin dečko misli o djeci. Njegova reakcija ju je iznenadila, a za savjet je pitala terapeutkinju portala The Sun.

Uvijek drugi razlog 'Mrzim kada su mu drugi krivi za prevaru, pogotovo kada koristi naše sinove kao izliku'

"Bila sam sretna kada sam ostala trudna, iako nismo planirali. Mislila sam da ne mogu imati djecu jer imam endometriozu (bolest u kojoj tkiva koja normalno oblažu unutrašnjost maternice, počinju rasti izvan nje, a žene koje je imaju su najčešće neplodne). Deset tjedana kasnije imala sam spontani pobačaj."

 | Autor : Shutterstock Foto: Shutterstock

Test za trudnoću ljubavni problemi 'Imao sam neobavezan seks za jednu noć, trudna je i bojim se da sam ja otac djeteta'

S dečkom je u vezi tri godine. Ona im a 21, a on 23 godine. Iako je mislila kako su sretni u vezi, njegova reakcija ju je iznenadila. Prvo je rekao kako sada barem zna da može ostati trudna, a potom joj je jasno dao do znanja da ne želi imati djecu. Ostala je razočarana i nije sigurna ima li njihova veza budućnost.

Deidre je savjetovala: "Žao mi je što ste izgubili dijete. Ali isto tako mi je žao što vaš dečko nema osjećaje i što je tako reagirao. Najbolje je da ubuduće upotrebljavate kontracepcijske pilule dok niste sigurni da želite djecu i pronađete nekoga tko želi isto"

ups `Imala sam aferu s kolegom s posla i sada sam trudna. Ne znam tko je otac...`
Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.