Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno izgleda

Najzgodnija baka na svijetu: Mladolika sam jer se smrzavam na minus 110 stupnjeva

Instagram
25.08.2020.
u 09:45

Postala je poznata nakon pobjede u natjecanju za Miss Maxim Australije, a sada otkriva kako održava svoj mladoliki izgled.

Gina Stewart (49) iz Australije na društvenim mrežama proglašena je najzgodnijom bakom na svijetu, a svoj mladolik izgled pripisuje neobičnoj metodi - smrzavanju na -110 stupnjeva Celzijusa po tri minute, prenosi The Sun. Tvrdi kako joj ova metoda pomaže da očuva, ali i povrati svoj mladolik izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕Oh hello weekend, do you like this little pink number? 💕

Objavu dijeli Maxim Hot 100 Model. W.H.G (@ginastewartofficial)

Postala je poznata kada je 2018. godine pobijedila na natjecanju Miss Maxim Australija, gdje je pobijedila dvostruko mlađe djevojke i osvojila prvo mjesto. Mnogi nisu mogli vjerovati koliko stvarno godina ima, što joj je i donijelo popularnost.

- Nešto što radim i što sam uvijek radila da izgledam mlađe je krioterapija. Tretman traje tri minute i ja se tri minute smrzavam na -110 stupnjeva Celzijusa. Hladnije je od Sjevernog pola. Odlično je za kolagen kože i zdravlje, a učinak je kao pomlađivanje cijelog tijela i sagorijevanje do 800 kalorija - otkriva Gina. 

Foto: FIBA/Screenshot

Također je otkrila kako nikada nije stavila botoks jer se boji igala, već se drži stroge njege lica i kože. Svaki dan koristi organsko ulje sjemenki šipka zbog njegovog učinka protiv starenja te ga naziva svojim tajnim oružjem. Što se tiče prehrane, Gina ne konzumira kofein ni alkohol te uvijek pokušava jesti namirnice s visokom razinom proteina. Uglavnom jede piletinu, brokulu i batat, ali ne brani si slatkiše, poput čokolade.

- Tako se hranim samo posljednih godinu dana, ali sam vježbanjem uspjela izgubiti oko 15 kilograma. Kada sam bila mlađa, mogla sam jesti sve bez debljanja. Sada je puno teže kada sam starija - kaže.

Najveći cilj u životu joj je ostati fit i zdrava kako bi mogla biti aktivna baka svim svojim sadašnjim i budućim unucima, pogotovo nakon što je njezin otac preminuo od srčanog udara u 59. godini.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Komentara 1

Avatar Cornelius
Cornelius
16:18 25.08.2020.

Ma neki dan sam ju srel na Trgu sv. Photo Shopa, nosila je na leđima 2 škrinje za duboko zamrzavanje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije