Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najseksi hrvatice

Najseksi Hrvatica by Štajdi: Nela Dokoza vs. Dorotea Živolić

Foto: Photo Editor
1/2
18.07.2018.
u 08:55

Titulu Najseksi Hrvatice Dorotea Živolić smatra laskavom, ali svojom eventualnom pobjedom želi pokazati da djevojka ne mora biti pretanka kako bi uspjela u svijetu mode

Poznati hrvatski fotograf Boris Štajduhar bira najseksi Hrvatice

NELA DOKOZA - Bavila se nogometom, a sada na gumenjaku razvozi turiste

Nela Dokoza štošta je već prošla u svoje mlade 23 godine. Nakon završetka trgovačke škole, rodni Zagreb zamijenila je za Komižu na otoku Visu, kamo se preselila sa suprugom Tonijem, Splićaninom, s kojim ima dvije kćeri, dvogodišnju Eni i sedmomjesečnu Vendi. Trenutačno, u ljetnoj sezoni, radi punom parom na 12-metarskom gumenjaku kojim ona i suprug razvoze turiste na izlete duž cijelog otoka i šire.

Premda na bajkovitom otoku živi gotovo robinzonskim životom, svjetla pozornice nisu joj strana. Još kao sasvim mala djevojčica upisala se na balet i njime se bavila gotovo petnaest godina, a završila je i srednju školu za scenskog plesača i nastupala sve do ozljede koljena, zbog koje se prebacila na modeling, a uz to je nosila i nekoliko modnih revija.

Sudjelovala je na izboru za Model godine 2013. te na Fashion Weeku, gdje je nosila odjeću dizajnerice Ivane Popović, a nastupala je i kao model za frizure. Zanimljivo, već se okušala na izboru za Najseksi Hrvaticu by Štajdi prošle godine, kada je fotografu Borisu Štajduharu pozirala u četvrtom mjesecu trudnoće. Ovoga puta vratila se u natjecanje ponajviše radi druženja s prijateljicama Ivonom i Majom, koje se također natječu za ovu titulu.

DOROTEA ŽIVOLIĆ - Završila je dva razreda operne škole

Premda 20-godišnjakinja, Dorotea Živolić prepuna je planova. S obzirom na to da dolazi s mora, ova studentica Fakulteta za menadžment u turizmu voljela bi otvoriti turističku agenciju i tako nastaviti obiteljsku tradiciju budući da joj je otac upravo u tom poslu.

Osim što lijepo izgleda, ona lijepo i pjeva, a osim muzičke, završila je i dva razreda operne škole. Dorotea svira klavir, što smatra terapijom pa kada je tužna ili napeta svoje emocije rado pretače u kompozicije, no njezin nježni izgled ne bi nikoga trebao zavarati jer trenira i boks.

Voli životinje pa u slobodno vrijeme šeta uz more sa svojim psom. Njezinu pojavu primijetila je Vanja Rupena, koja ju je angažirala u svojoj modnoj agenciji, no nakon godinu dana shvatila je da nije spremna na život u Italiji te je raskinula ugovor. Iza nje je sudjelovanje u izboru za Miss Istarske županije, ali i videospotovi, među njima i onaj Ivana Zaka za pjesmu Opasna.

Titulu Najseksi Hrvatice smatra laskavom, ali svojom eventualnom pobjedom želi pokazati da djevojka ne mora biti pretanka kako bi uspjela u svijetu mode. Pritom je vrlo samouvjerena pa kaže kako voli kameru, ali i kako kamera voli nju, s čime se možemo složiti, bez ikakve sumnje.

>> Sudac koji nas je uništio u finalu ima preseksi ženu koja se skinula gola!

1/16
Ključne riječi

Komentara 2

BE
berija
10:24 18.07.2018.

Zaltko Dalić na svjetskom prvenstvu nije htio govoriti engleski iz poštovanja prema svom narodu i zemlji. Zato Večernji ima "novinare" koje nije briga za to. Oni su izuzetno dobro obrazovani, nevjerojatno pametni, rječiti, poznaju sve nijanse hrvatskog jezika, osobito uporabu riječi "by" i "vs.". Neopisivo!!! Vidjela žaba da potkivaju konje pa i ona digla nogu.

AU
austrougarskigeneral
10:42 18.07.2018.

nijedna mi nije sexy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije