Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do savršenog stasa

Najnoviji tretmani 
za mršavljenje na tržištu

'celulit1_nnn_ziv_210411'
''
26.03.2012.
u 11:29

Sve što su zimski mjeseci pomno skrivali postaje vidljivo pa je krajnje vrijeme za obračun s celulitom i eventualnim viškom kilograma

Topli dani osim skorog ljeta najavljuju i sezonu lova na tretmane uljepšavanja, pogotovu se to odnosi na pripadnice ljepšeg spola. Sve što su zimski mjeseci pomno skrivali postaje vidljivo pa je krajnje vrijeme za obračun s celulitom i eventualnim viškom kilograma. Iz godine u godinu ponuda “oružja” sve je veća pa se odnedavno na našem tržištu mogu naći i tretmani ili aparati koju su već osvojili američko tržište. Od Med 2 Contoura koji se naziva i alternativom za liposukciju, koliko je učinkovit, do terapije Hypoxi kojoj se u oblikovanju savršenog stasa priklonila i Nina Badrić.

– Topljenje suvišnih kilograma bez muke ono je što sam oduvijek tražila – izjavila je Nina odlučna zablistati na Eurosongu.

Sve što trebate jest pronaći tretman koji najviše odgovara vašim potrebama.

Hypoxi

Hypoxi je sustav terapije koji u mjesec dana jamči konfekcijski broj manje. Izmjenama visokog i niskog tlaka djeluje se na tvrdokorno masno tkivo potičući krvotok i ubrzano topljenje masti na ciljanim kritičnim mjestima, a ujedno se i učvršćuje koža. Cijena tretmana, ovisno o paketu i trajanju, kreće od 2600 do 8000 kuna.

Lanaderm

Reaction je dizajniran tako da djeluje na tvrdokoran celulit u samoj srži, istodobno jačajući postojeća kolagenska vlakna stvarajući čvršću, napetiju i zaglađenu kožu. Preporučuje se 4 do 8 tretmana, a svaki traje 20 do 30 minuta. Cijena je tretmana od 400 do 550 kuna, ovisno o veličini područja koje se tretira.    

Palmaris
Zbog posebnosti preparata i načina rada anticelulitna masaža Pandhy’s daje brže rezultate nego klasična masaža. Zbog malih molekula šećera koje tijelo prepoznaje kao prirodni sastojak, aktivne tvari prodiru u dublje slojeve kože, a samim time i brže razgrađuju celulit. Cijena tretmana je 300 kuna.

Poliklinika Bagatin
Kombinacija ultrazvučne terapije i masaže pomaže u zatezanju kože i pri tome izglađuje neravnine prouzročene celulitom. Nakon samo 45 minuta tretmana Med 2 Contourom izgubi se oko 2,5 centimetra na tretiranom području. Preporučuje se paket od pet tretmana, a cijena im je od 5500 do 8000 kn. Rezultat je lijepo oblikovano tijelo.    

Komentara 2

SA
samoborka
13:12 26.03.2012.

Da išta od toga djeluje i najveća sirotinja bi skrpala par tisuća kuna i postala vitka u 5 dana. A da se ne priča o Oprah, i nemalom broju drugih poznatih i bogatih osoba koje se sigurno ne bi mučile svakodnevnim treninzima i gladovanjem kada bi postojao \"čarobni štapić\" tj tretman \"lezi-i uživaj a centimetri se tope sami od sebe\". Znam nekoliko cura i žena koje su bile na čuvenoj kavitaciji, i jedino što im se otopilo je bila svota novca na računu. Tako da...bez žrtve, smanjenja unosa hrane, zdrave ishrane, a bogme i nešto više kretanja...nema tesanja linije. Da li će biti u budućnosti, vrlo vjerojatno hoće..Ali zasada su to još uvijek samo lijepa prazna obećanja.

Avatar morski covik 3
morski covik 3
22:34 26.03.2012.

OK, moja dijeta je mjeseceva. Pristojno se najedem jednom mjesecno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije