Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U skladu s prirodom

Najnježnija linija za čišćenje lica iz prirode

nuxe
Nuxe
28.03.2012.
u 13:57

Da bi koža bila pravilno njegovana, potrebno je omogućiti joj da diše te da pravilno upije sve aktivne sastojke koje joj pružamo

Ljepota dolazi iz pravilno njegovane kože. A da bi koža bila pravilno njegovana, potrebno je omogućiti joj da diše te da pravilno upije sve aktivne sastojke koje joj pružamo. Jedino je pravilno očišćena koža u mogućnosti apsorbirati sve aktivne sastojke koji su joj potrebni. Upravo je čišćenje namjena nove linije iz Nuxea za 2012. godinu.

Ženstvenija, s novim mirisima i teksturama koji izazivaju ovisnost, linija za čišćenje nježne ružičaste nijanse bogata je laticama ružičaste ruže iz Damaska s bazom kokosa i sjemenki pamuka koji štite hidrolipidni sloj kože.
 
U liniji se nalaze proizvodi koji će zadovoljiti sve tipove kože, no s posebnim naglaskom na osjetljivu. Ono što se kod Nuxeovih proizvoda posebno naglašava jest da su potpuno u skladu s prirodom, bez parabena, sapuna, alkohola i fenoksietanola, a neki od proizvoda imaju i više od 97 posto sastojaka prirodnog podrijetla.

Novu liniju čine – micelarna nježna voda za čišćenje, hranjivo mlijeko za čišćenje, nježni tonizirajući losion, kremasti gel za čišćenje, micelarna pjena za čišćenje, nježan gel-piling te pročišćavajuća kremasta maska.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije