Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav na kušnji

Nabacivao mi se muž najbolje prijateljice, i odlučila sam prešutjeti

varanje
Shutterstock
24.11.2018.
u 20:06

Reći prijateljici da ju je muž prevario ili ne reći!? Teško je dati pravi odgovor, jer, ako polazimo od sebe, onda nismo objektivni.

Sonja je jedna od tri prijateljice koje su mngo vremena provodile zajedno, sve dok se jedna od njih nije udala i dobila dijete pa se viđaju manje.

No, druge dvije prijateljice nastavile su druženja. Jedne večeri na jednoj kućnoj zabavi na kojoj je bila i Sonja, pojavio se i suprug treće prijateljice koja je bila kući s djetetom. Nakon nekoliko pića, suprug prijateljice počeo se nabacivati Sonji. Predložio je da odu kod nje nakon zabave i dovrše piće.

Sonja je to odbila.

"Noć je podmakla, malo se popilo i Sonja se spremila kući. Za njom je izašao muž od ove treće i predložio da idu zajedno, jer žive u blizini. On ne želi ići autom, jer je popio. U ruci je nosio bocu šampanjca i rekao kako bi bilo super da svrate kod nje i ispiju piće do kraja.  Pri tome joj je predložio i neobavezno maženje, što je ona, naravno, odbila. "

Ispričala je to psihoterapeutkinji Vahidi Djedović, druga prijateljica, koja nije bila uključena u ovaj slučaj, a kojoj se Sonja povjerila.

"On joj je rekao da ne zna šta propušta i na tome se sve završilo. Sonja je rekla da je mnogo razmislila i da ipak ne želi ništa reći našoj prijateljici. Međutim, kada bi se meni dogodilo da sam u takvoj situaciji, voljela bih znati. Otišla sam kod naše prijateljice i sve joj ispričala. Ona se malo nasmiješila i rekla da prije nego  ispričam neku priču neka je prosijem kroz Sokratova tri sita. Još je rekla da joj je muž ispričao da je popio više i da je govorio svakakve gluposti Sonji, tako da ona već zna. Poslije toga me izbjegava, ali je nastavila druženje sa Sonjom. Ne znam jesam li pogriješila, ali i dalje mislim da treba reći prijateljici, ako joj je muž nevjeran.," objavljeno je na portalu Azra.ba

"Nedavno sam na terapiji imala klijenticu koju je muž prevario, a ona o njegovoj prijevari doznala od svoje najbolje prijateljice: Ne možemo znati šta je u glavama drugih ljudi. Ne možemo znati što žele, čemu teže, o čemu sanjaju i šta bi učinili u određenoj situaciji. Ponekad ne znamo ni sami za sebe, a svi smo različiti i različito vidimo istu stvar iz različitih perspektiva. Svatko iz svoje. Prema znanstvenim saznanjima, bračni partneri mnogo češće ostaju u braku nakon prijevare. Međutim, neki od njih ne oproste, pa zagorčavaju život i sebi i svome partneru, a i djeci. Reći prijateljici da ju je muž prevario ili ne reći!? Teško je dati pravi odgovor, jer, ako polazimo od sebe, onda nismo objektivni. Treba dobro odvagati i razmisliti, vrijedi li zaista, " odgovorila je Djedović. 

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti  

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
20:24 24.11.2018.

nabacivao ti se muž najbolje prijateljice, a ti si kao prava prijateljica to brže bolje objavila u novinama.

IB
ibiza
20:44 24.11.2018.

prava rijateljica kate tipu odjebi i ne zelim od tebe nista ,to je prijateljica a ne nesto drugo ,toliko o toj temi.

DU
Deleted user
20:51 24.11.2018.

pa to je najbolji seks. zagrijavanje traje duže pa onda eksplodira situacija. čak i ne voliš tu prijateljicu ali želja povaliti je tu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije