Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Doživjela je spoj iz pakla: Odmah sam znala da nešto ne štima

Dan nakon nesreće koju je doživjela. lokalna radio stanica, objavila je vijest o nesreći koja je zadesila djevojku dok je bila na spoju.
23. studenoga 2018. u 15:03 6 komentara 19840 prikaza
Foto: GettyImages

Sarah Wylie, 24- godišnjakinja je iz Australije koja je imala neugodno iskustvo na prvom spoju.

Dogovorila je susret s muškarcem kojeg je upoznala online i snjim se dopisivala tri tjedna. Razmišljala je kako organizirati prvi spoj, a da bude poseban, drugačiji, te se par dogovorio da idu na planinarenje.

varanje u krivu su Većina muškaraca će napraviti ovo jer to ne smatraju nevjerom

No, ubrzo je sve krenulo po zlu. Tvrdi kako je odmah nakon susreta s njim uvidjela da nije kliknula s njim i da nešto ne štima. Nisu bili zajedno niti sat vremena kada se poskliznula se, i pala. Pokušala je zaustaviti pad hvatanjem za obližnje stablo, no pritome je razrezala ruku i to poprilično duboko, a ispričala je kako nikada nije vidjela toliko krvi i znala je da je ozljeda ozbiljna. Tražila je svog suputnika da joj pomogne rasparati majicu kako bi mogla zaviti ranu i zaustaviti krvarenje, no on joj je ponusio tek svoju čarapu, piše Metro.

Natopljenu krvlju, muškarac je uskoro tražio od Sarah da mu vrati čarapu jer mora ići da ne zakasni na posao. Ostavio ju je potpuno samu na planini, no srećom, nezgodu koju je doživjela vidjeli su vatrogasci koji nisu bili u službi i iskoristili su taj dan za uživanje na planinama. Priskočili su joj u pomoć i nakon tri sata, koliko je bilo potrebno da je spuste s planine, odvezli je u bolnicu.

imaju raspored Skoro sve "varalice" koriste iste izlike za partnere, a varaju određenim danima u tjednu

Sarah je ispričala kako je nekoliko puta padala u nesvijest nakon pada, a njen partner na prvom spoju, 10-ak minuta nakon pada je tražio signal da nazove na posao. Ubrzo joj je rekao kako mora ići jer ima mnogo sastanaka taj dan, no ono što ju je najviše iznenadilo u njegovom ponašanju bilo je to što je tražio svoju čarapu natrag. 

Vatrogasci na koje je naišla, imobilizirali su joj ruku, a u bolnici je podvrgnuta hitnoj operaciji ruke i "završila" sa čak 22 šava te je izgubila vedćinu osjeta u toj, desnoj ruci. 

Dan nakon nesreće koju je doživjela. lokalna radio stanica, objavila je vijest o nesreći koja je zadesila djevojku dok je bila na spoju. Muškarac s kojim je bila, poslao joj je poruku u kojoj je tražio da joj pošalje fotografiju svoje ruke prije operacije i rekao kako izgleda kao ruka od zombija. Nakon objave vijesti o nesreći, blokirao ju je na svim društvenim mrežama i više joj se nije javio. 

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti 

 

NAŠA SKIJAŠICA
Dugo je nismo vidjeli! Hrvatsku je zamijenila Švicarskom, a zbog bolesti je donijela tešku odluku
Zaklada Novo Sutra
ONI MOGU SVE
Čudotvorna terapija pomoću konja odsad će biti moguća u svim vremenskim uvjetima
  • Deleted user:

    ženska izađe na prvi spoj s likom kojeg je "upoznala" na internetu - na planinarenje, dakle negdje u nekakve vrleti, u šumu? I onda se zgražamo kad u crnoj kronici čitamo da je u šumi pronađena silovana i zadavljena mlada žena!!!

  • Avatar Britanitta
    Britanitta:

    Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top