Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li ga kupili?

Na eBayu se prodaje jedan čips poznate marke za skoro 6000 kuna, evo zbog čega je tako poseban

Shuttershock
09.12.2021.
u 12:30

Neki misle da je ovo super poklon za nadolazeće blagdane.

Da se na internetu prodaje sve i svašta uvjerili smo se mnogo puta, ali jedna stvar koja je osvanula na eBayu prije nekoliko dana iznenadila je ljude i dobro ih nasmijala jer se pitaju tko je spreman kupiti ovako nešto.

Vrlo rijedak, preklopljeni, Pringles čips naziv je artikla, a autor objave je, očito, toliko oduševljen što je ovo pronašao u jednom pakiranju popularne grickalice da je odlučio na tome zaraditi jer smatra da ima "određenu vrijednost". 

Jedan komadić čipsa koji se tvorničkom pogreškom preklopio prodaje se za 650 funti, odnosno malo manje od 6000 kuna, prenosi UNILAD.

Foto: ebay

Što su Hrvati googlali u 2021.? EURO 2020., Ambasadorova kći...

U opisu piše da je nekorišten i bez oštećenja, hrskav i slan, a potrebno je platiti i dostavu čija se cijena mijenja ovisno o lokaciji na koju se šalje. 

Mnogi misle kako je cijena suluda, ali je preklopljeni prženi krumpir odličan poklon nekom velikom obožavatelji Pringlesa.

Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije