Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super vijest

Na dijeti ste i želite jesti u McDonald’su? Nutricionistkinja otkrila koja hrana s njihovog jelovnika je najbolji izbor

Shutterstock
15.07.2021.
u 12:30

Ako strogo pazite na prehranu, poslušajte savjet nutricionistice Tamare.

Ako održavate dijetu i pokušavate voditi zdrav režim prehrane, ali se nađete u situaciji da morate pojesti nešto vani na brzinu, nutricionistica Tamara Willner kaže kako se slobodno možete zaputiti u McDonald's. 

Najbolji izbor s njihovog jelovnika je salata s hrskavom piletinom koja ima 261 kaloriju po porciji. Kaže kako je puna vlakna i proteina koji će vas dugo držati sitima, a od svih jela koje nude ima i najmanje ugljikohidrata što je odlična vijest za one koji drže takvu dijetu, poznatiju kao LCHF.

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16

Najgori odabir su palačinke sa sirupom i kava s mlijekom jer zajedno imaju oko 840 kalorija što je puno za jedan obrok, a osim toga sadrže puno šećera i nekvalitetnih ugljikohidrata, prenosi The Sun.

Naravno, Tamara kaže kako se nekad treba opustiti i počastiti, pojesti i nešto nezdravo, ali ako strogo pazite držite se njezine preporuke. 

Kemičar objasnio kolika nam je SPF zaštita zapravo potrebna!

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
14:02 15.07.2021.

Ne želim jesti u McDonald'su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije