Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podla prevara

Na baby monitoru je otkrio da ga žena vara s njegovim tatom: 'Sada još očekuju i blizance'

shutterstock
31.05.2023.
u 13:30

'Žao mi je te djece; one dolaze u vrlo pomiješanu obitelj', izjavio je izdani Declan, napominjući da će njegova kćer biti i polusestra i nećakinja blizankama koje će se uskoro roditi.

Odbačeni velški suprug tvrdi da je uhvatio svoju ženu kako ima seks s njegovim ocem na 'baby monitoru' svog djeteta. 22-godišnji Declan Fuller bio je u braku sa Stephanie (22) i imaju dvogodišnju kćer Willow. Prošlog rujna par je dopustio Declanovom tati, 44-godišnjom Darrenu, da se preseli u njihov dom u Velikoj Britaniji, gdje se dogodila navedena afera, prenosi New York Post. 'To je bolesno - kako mi je otac mogao to učiniti?', pitao se izbezumljeni Declan, 'To nije normalno'.

Declan tvrdi da je bio na poslu na dan nevjere svoje supruge i da je odlučio provjeriti Willowin 'baby monitor' na svom pametnom telefonu. Na snimci se vidi kako je Stephanie otišla u spavaću sobu sa svojim svekrom, kako bi se prepustila popodnevnoj zabavi. Declan kaže kako ga je ovo u potpunosti izbezumilo i kako je jedva suzbio svoj bijes: 'Da nisam se nisam urazumio, ne znam što bih napravio svom ocu'.

VEZANI ČLANCI:

Kad su se suočili s inkriminirajućim dokazima, Stephanie i Darren zanijekali su da su činili bilo što pogrešno. Umjesto toga, tvrdili su da su jednostavno bili u spavaćoj sobi kako bi zajedno gledali 'Simpsone'. Declan nije povjerovao tom objašnjenju i odmah se razišao sa suprugom, a ona se odmah nakon toga upustila u romansu sa svojim bivšim svekrom. 'Nisam prevarila Declana', ustrajala je Stephanie, 'Darren i ja smo se našli tjedan dana nakon što me Declan ostavio'.

U zapanjujućem obratu, Stephanie je sada trudna s blizancima čiji je otac njen bivši svekar Darren. 'Žao mi je te djece; oni dolaze u vrlo pomiješanu obitelj', izjavio je izdani Declan, napominjući da će Willow biti i polusestra i nećakinja blizankama koje će se uskoro roditi. Unatoč slomljenom srcu, Declan kaže da se uspijeva povući iz obiteljske svađe. 'Osjećam se izdano, ali bolje mi je bez njih dvoje', rekao je.

Identične blizanke u vezi su s istim muškarcem i sada pokušavaju zatrudnjeti u isto vrijeme:

 

Komentara 4

DU
Deleted user
21:01 31.05.2023.

Sam je kriv sto je uzeo za zenu, neka sada vara zenu sa njenom majkom!

PR
prajdali100
18:15 31.05.2023.

Reklo bi se da je dotična vrlo snalažljiva.Ide joj.

Avatar Jopa
Jopa
18:10 31.05.2023.

Bravooooooo hoćemo još! Hoćemo još! Hoćemo još!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije