Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?

"Muž želi nazvati našu kćer imenom koje je izabrala njegova bivša"

Trudnoća
Getty Images
18.03.2019.
u 21:30

Napisala je da nije ponosna na to da je "njuškala" po muževom telefonu, ali doznala je da joj je lagao. Sada želi drugo ime za djevojčicu, ali mora svom suprugu reći zašto je promijenila i mišljenje

Kako biste se osjećali da vaše dijete nosi ime koje je vaš partner ili partnerica planirao za djecu sa svojim bivšima?

Ogorčeno i šokirano, u najmanju ruku, ako ste isti kao i žena koja je na Redditu objavila da njen muž ima ime za njihovu još nerođenu djevojčicu i riječ je o imenu koje je on odabrao s bivšom djevojkom za njihovu kćer, ako je budu imali.

Dodala je kako njen suprug nije "usput" samo predložio već je inzistirao na tome da djevojčica nosi ime Addie Mae. Kako su stalno uvezi imali problema jer je muškarac stalno lagao, nedavno je posumnjala da je njen suprug još u kontaktu sa svojom bivšom pa je provjerila njegove poruke u telefonu.

Otkrila je da je bila u krivu, više nisu u kontaktu, odnosno nisu nedavno izmijenili nikakve poruke, no pronašla je onu koju mu je ona napisala: Ako se ikada budemo vjenčali i imali kćer, možemo li je nazvati Addie Mae?

"Kada smo počeli razgovarati o djeci prije dvije godine, moj suprug je već tada rekao da ima posebno ime za djevojčicu. Addie Mae. Ime mi se jako svidjelo i pristala sam. Bili smo jako uzbuđeni zbog planova za budućnost i proširenje obitelji. Pričali smo puno o djeci i o tome koliko ćemo ih imati."

Napisala je da nije ponosna na to da je "njuškala" po muževom telefonu, ali doznala je da joj je lagao. Sada želi drugo ime za djevojčicu, ali mora svom suprugu reći zašto je promijenila i mišljenje, a to bi značilo da treba priznati mužu da je pregledavala poruke u njegovom telefonu. Pitala je korisnike te društvene mreže za savjet, a mnogi su joj savjetovali da zatraže pomoć u obiteljskom savjetovalištu te da muškarac treba pomoć stručnjaka kako bi se riješio "ovisnosti" od bivše djevojke. 

Pogledajte i video Tučnjava u zrakoplovu

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije