Naslovnica Lifestyle

Panika u zrakoplovu Montenegro Airlines: "Lice pilota je poplavio i onesvijestio se. Morali smo sletjeti"

Pilotu crnogorske aviokompanije naglo je pozlio, nakon čega je poplavio i srušio se pred svima
11. srpnja 2019. u 15:40 8 komentara 6249 prikaza
Foto: Montenegro Airlines

Zrakoplov se navodno izokrenuo u zraku dok je posada pokušavala pomoći pilotu u nevolji. S obzirom na njegove simptome sumnjalo se na srčani udar.

Let iz pakla Pijani putnici vikali i povraćali na letu od Manchestera do Zadra. Kad su sletjeli, uhitila ih je policija!

 

Putnici kažu kako je zrakoplov iznenada poskočio nakon čega je iz kabine izašao pilot i srušio se u prolazu. "Lice pilota je poplavilo i on se srušio. Mlada žena je potrčala prema njemu i pružila mu prvu pomoć. Stjuardese su tražile liječnike i nastala je panika. Ljudi su plakali. Slijetanje nije bilo ugodno, ali kopilot je odradio odličan posao i svi su mu pljeskali", rekla je za The Sun putnica zrakoplova.

 | Autor : Montenegro Airlines Foto: Montenegro Airlines

Neki putnici tvrde kako je pilotu bilo loše pa je krenuo prema toaletu, a na putu se onesvijestio. Zrakoplov je sletio u blizini Moskve, u gradu Kaluga, a na pisti se nalazila hitna pomoć koja je pilota prevezla do bolnice. Liječnici tvrde kako se ne radi o srčanom udaru, već se pilot onesvijestio od posljedice atoničnog napada, odnosno radi se o naglom gubitku tonusa u mišićima koji potom vodi do naglog pada glave ili tijela na podlogu.

 

svijetli primjer Sezonci koji rade u ovom lancu hotela imaju na raspolaganju čak i bazen
Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

 • MAX127:

  Tko je poplavio lice pilota?....

 • Avatar VinkoL
  VinkoL:

  Lice je valjda poplaVilo, a ne poplavio. Treći razred osnovne.

 • Hagar:

  Kopiloti nisu "k(a) o piloti" , vec piloti ponekad bolji i od kapetana. Zato ih je dvoje. Jednom se dogodilo da je pozlilo oboje a avionom je sigurno sletio treći koji je bio putnik.