Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AH, TA POTENCIJA

Muškarci, ako imate ovaj problem može vas stići i erektilna disfunkcija

Muškarac, libido, erekcija
Foto: Thinkstock
20.07.2017.
u 09:00

Zabrinjava i porast broja oboljelih...

Jeste li znali da muškarci s povišenim šećerom u krvi češće imaju problem s potencijom?

Pokazalo je to nedavno istraživanje časopisa za dijabetičku medicinu, a ono što zabrinjava je i porast broja oboljelih od dijabetesa. U odnosu na 1980. ta se brojka učetverostručila!

Još jedna loša vijest za muškarce s dijabetesom su i šanse od pojave erektilne disfunkcije 10-15 godina ranije nego kod prosječnog muškarca, piše Woman's Health.

Dijabetes oštećuje krvne žile i živce - upravo ono što je potrebno za zdravu potenciju, objašnjava dr. Sean Skeldon

Komentara 1

JU
jurajuric116
09:47 20.07.2017.

kaj Vam je. pa ja ne da moram uzimati viagru, nego dva put dnevno moram piti omekšivač po dva deci jer si nemrem hlače zakopčati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije