Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez viagre

Trotjedna erekcija 55-godišnjaka zamalo stajala života

par
Thinkstock
04.03.2010.
u 19:44

Priča nema sretan kraj; indijski biznismen ostao je impotentan nakon operacije kojom su ga liječnici oslobodili muke čak trotjedne erekcije.

Biznismen (55) iz Indije ostao je impotentan nakon operacije kojom su ga liječnici oslobodili muke od trotjedne erekcije.

– Prekasno je zatražio pomoć. Trebalo ga je operirati unutar šest sati. Erekcija ga je mogla i ubiti i deformirati mu penis – rekao je liječnik Avishek Mukherjee. Otac dvoje djece navodno nije uzimao Viagru nego je imao poremećaj živčanog sustava zbog kojeg krv ne odlazi iz penisa.

– Tijekom erekcije zaustavlja se protok krvi. Ako erekcija potraje dulje od sat vremena, može oštetiti organ, pa čak izazvati i gangrenu – objasnio je Mukherjee. (ir)

Ključne riječi

Komentara 1

KZ
kzidarevic
15:29 05.03.2010.

možda bi mu pao da je vidio jacin broš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije