Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženske muke

Muškarac objašnjava što znači kada se ne ljubi tijekom seksa

Poljubac, ljubljenje
Foto: Thinkstock
02.04.2017.
u 10:30

Mnoge žene često si postavljaju pitanje zašto se tijekom seksa njezin partner ne želi ljubiti

Zaljubljeni muškarac učinit će sve da ugodi ženi u svakom trenutku, a posebno u krevetu. Žene se obično više vole ljubiti tijekom seksa nego muškarci, iako naravno postoje i iznimke. Mnoge žene pitaju se zašto se tijekom seksa njezin partner ne želi ljubiti. Taj problem ih često muči i stvara nepovjerenje u odnos

"Ako je to vaš prvi intimni trenutak, on odmiče usne kako bi sve izgledalo što opuštenije i znak je da ne želi baš neku obavezu, a ako ste već duže vremena u vezi njegovo odmicanje usana od vaših znak je da mu to baš i nije na pameti dok se niste skinuli i bacili u akciju", otkriva jedan muškarac.

Zapamtite da su muški mozgovi razvijeni da rješavaju jedan po jedan problem, "Vrlo je moguće da kad smo zauzeti milovanjem, trljanjem o vaše tijelo, te gledajući mrdanje vašeg tijela, samo smo u tom trenutku zaboravili na poljupce", odgovor je na pitanje jednoj mladoj djevojci. "Vaš partner je vjerojatno izgubljen u ovom trenutku, pa vam ostaje da jednostavno povučete svoje lice prema njegovom tijekom seksa ako želite više poljubaca", dodaje, piše womenshealth.

Ipak za veliki broj muškaraca je poljubac, baš kao i kod nas žena vrhunac intimnosti. Stoga, muškarci vole poljupce, ali kada uzavru strasti u krevetu, u tom trenutku imaju samo jednu stvar na pameti..., pa uostalom i žene. 

> > Poljubac i neke stvari koje o njemu niste znali...

> > Ovo je sve što morate znati za 'obaranje' poljupcima... Evo na što se žale muškarci, a na što žene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije