Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva ideja

Muškarac jeftiniju majonezu stavlja u staklenku skupljeg brenda kako bi prevario djevojku

Reddit/larrydavid1987
25.09.2019.
u 11:45

Priznao je kako ovo radi već godinu dana, a njegova cura još uvijek nije primijetila razliku

Muškarac je na društvenoj mreži Reddit priznao kako stavlja jeftinu majonezu jednog trgovačkog lanca u posudu skupe Hellmann's majoneze jer njegova djevojka preferira samo skuplji brend

Piping the Aldi mayo into the same Hellman’s bottle we’ve had for a year so the missis will not know she’s a commoner from r/CasualUK

Priznao je kako ovo radi već godinu dana, a njegova djevojka još uvijek nije primijetila razliku. U objavi je priložio i fotografiju kako stavlja jeftinu majonezu u Hellmann's staklenku. Ipak, nije stvar samo u tome što njegova djevojka misli da cijelo vrijeme jede kvalitetnu majonezu, već je majoneza koju on kupuje puno masnija, ali i nešto jeftinija od one popularnog brenda. 

Njegova objava vrlo je brzo dobila mnogo komentara i postala viralna. Neki su savjetovali da bi staklenku sa starom majonezom prvo trebao oprati, dok su drugi rekli da iste stvari rade svojim voljenima. 

Pogledajte kako se hraniti nakon 50. godine života: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:24 25.09.2019.

Odvest na psihijatriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije