Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volontira

Muškarac donira spermu 'prirodnom' metodom: "Na svijetu imam više od sto djece!"

Facebook/Joe Donor
09.10.2020.
u 10:30

Joe je putovao po Americi, Argentini, Italiji, Singapuru, Filipinima i Velikoj Britaniji donirajući svoju spermu.

Joe Donor biološki je otac rekordnog broja djece - njih 150! Naime, ovaj 49-godišnji muškarac bavi se, kako i njegovo umjetničko ime kaže, doniranjem sperme, ali na malo drugačiji način.

Ne, Joe ne donira svoju spermu u kliniku već 'prirodnom' metodom. Putem Facebooka mu se javljaju žene, uglavnom gay parovi, koje očajnički žele dijete i dogovore susret. Dolaze kod njega kući u dogovorenom terminu, a zatim on jednu ženu odvodi u svoju spavaću sobu kako bi imali odnose.

Nije ju nikada prije vidio, ali to ga, kao i činjenica da samo nekoliko metara dalje sjedi njezina partnerica, ne sprječava da se upusti u seksualni odnos. 

Žene koje dođu po njegovu uslugu mogu birati između tri opcije. Prva je 'partial intercourse' - djelomični snošaj koji ne uključuje ljubljenje i nježnosti, druga 'natural intercourse', odnosno normalan seks kakav imaju parovi u vezi i treća, najbizarnija, bez ikakvog kontakta - špricom za punjenje purice injektira se sperma u vaginu. 

Pogledajte njegovo gostovanje u emisiji 'This Morning':

Joe kaže i kako se barem jednom godišnje testira na spolne bolesti - draže mu je to nego da svaku klijenticu traži da donese papir svog testa. 

Ovaj samac čak je radio djecu i u karanteni - oplodio je pet žena u Argentini gdje je zapeo zbog koronavirusa, a diljem svijeta više od sto djece je njegovo. "Ne bih imao ništa protiv da me netko od te djece zove 'tata', ali zapravo ih rijetko viđam iako nose moj DNK. Ako mi parovi pošalju sliku djeteta, to je super. Ako me blokiraju i žele zaboraviti potpuno na mene i to je u redu."

Cijela ova stvar je bizarna, ali mnoge je iznenadila činjenica da Joe zapravo ne naplaćuje ovu uslugu - čini to kako bi pomogao ljudima. Svoje 'volontiranje' započeo je prije 12 godina, nakon što je shvatio da želi pomoći ljudima s problemima neplodnosti i nemogućnosti začeća. "Neki mi predbacuju da to radim zbog ega, ali to nije točno. Veseli me da moja djeca trče okolo i čine svoje roditelje sretnima. Upoznao sam ih 50-ak, neke sam vidio kad su se rodili, neke nisam nikad."

Tijekom svih godina imao je i neka neugodna iskustva, pa je podijelio jedno: "Jedna žena nije htjela da njezin suprug zna da ću ju ja oploditi, pa mu je rekla da samo želi ostvariti jednu seksualnu fantaziju - seks u troje. On je shvatio o čemu se radi tijekom odnosa i počeo je mahati pištoljem. Jedva sam se izvukao iz te situacije i pobjegao."

Joe je putovao po Americi, Argentini, Italiji, Singapuru, Filipinima i Velikoj Britaniji donirajući svoju spermu. Kaže da će to raditi dokle god će biti u mogućnosti.

Prijateljica vam je trudna? Znanstvenici tvrde: Trudnoća je 'zarazna'

1/3

Komentara 14

PA
Pax
18:26 09.10.2020.

I tu boleštinu propagirate?!

Avatar GeniKameni
GeniKameni
20:08 09.10.2020.

Laze! Pa, vidi ga kakav je! Te zene moraju biti prave rugobe ako nisu u stanju u krevet odvesti boljeg frajera od njega.

BH
Bunjevac=Hrvat
23:17 09.10.2020.

Ne znaš tko je tu luđi,taj što uslužuje ili te što idu po uslugu.Na selu se vodi krava pod bika kad je potrebno,ali mi smo ipak ljudi a ne životinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije