Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trikovi

Mučite se s rezanjem cvjetače? Pogledajte video i olakšajte si život...

Shutterstock
26.02.2019.
u 16:39

Čišćenje mrkve, guljenje krumpira, rezanje luka i sl mnogima nisu omiljene akcije, a koje je ipak potrebno obaviti kako biste skuhali željeno jelo.

Ako volite kuhati, zasigurno imate neke aktivnosti koje morate obaviti pri pripremi hrane, koje zaista ne volite raditi i najradije biste platili nekome da to uradi umjesto vas. 

Čišćenje mrkve, guljenje krumpira, rezanje luka i sl mnogima nisu omiljene akcije, a koje je ipak potrebno obaviti kako biste skuhali željeno jelo. 

Rezanje cvjetače ili brokule može biti frustrirajuće ako ne znate kako to uraditi. 

Pogledajte video kako narezati ovo povrće na najlakši način...

Komentara 2

OL
OldybutGoldy
17:16 26.02.2019.

i kaj je tu novoga? Ja to tak režem već 30 godina...

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
18:49 26.02.2019.

Jbg Goldy tko ti kriv nisi objavio na Yutubi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije