Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA KAKO DA POPRAVI NJIHOV ODNOS

'Moja supruga više nije zainteresirana za seks pa sam čak počeo razmišljati o tome da platim prostitutku'

Shutterstock
26.09.2022.
u 21:30

Pokušao imati razumijevanja za njezine probleme sa spavanjem, no teško mu je kada ona krivi njega

- Ne znam kako da zainteresiran svoju ženu za seks sa mnom. Ja imam 52 godine, a ona 49 i posljednjih nekoliko godina ima problema sa spavanjem i pretvorila se u najmrzovoljniju ženu koju znam. Odlazi spavati jako rano navečer kako bi se pokušala smiriti, a kada ja legnem oko ponoći, ona se uznemiri i kaže mi da sam ju probudio. Kanije mi se onda žali kako sam ja razlog zbog kojega se ona ne može naspavati i ne da mi niti da ju dotaknem. Stvarno mi nedostaje intimnost i seks - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Shvaća da su njezine poteškoće sa spavanjem veliki problem i većinom razlog zašto nemaju odnos, te je pokušao imati razumijevanja, no vrlo je teško kada ona njega stalno krivi za svoje probleme. Za intimnost ne želi uopće ni čuti i čini se kao da nije niti imalo zainteresirana za to.

- Počinjem razmišljati o tome da bih si možda trebao platiti prostitutku kako bih zadovoljio svoje potrebe, jer se ne čini kao da će moja žena to htjeti još tko zna koliko dugo - nastavio je.

- Odnos s prostitutkom može kratkoročno ublažiti vašu frustraciju, ali dugoročno gledano, to će jednostavno dovesti do novih problema, pogotovo jer je osoba koju stvarno želite vaša žena. Vaša je supruga u dobi u kojoj bi mogla biti u menopauzi, što samo po sebi može utjecati na njezin libido i nesanicu. Potaknite ju da posjeti svog liječnika opće prakse ili nekoga tko će joj može savjetovati liječenje koje bi joj pomoglo i kod nesanice i kod gubitka libida. Mislim da je vrijedno još se malo potruditi oko nje i oko svoga braka, a ne odmah tražiti rješenje koje će na kraju ispasti loše - odgovorila mu je Deidre. 

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije