Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ZNA KAKO POPRAVITI SITUACIJU

'Moja mama ne voli moju djevojku: Rekla joj je da će mi uskoro biti bivša, a ja je nisam branio'

Shutterstock
26.06.2022.
u 12:10

Upoznao ih je prije 18 mjeseci i bilo je očito da si nisu baš drage, a njegova majka od tada nije prestala govoriti loše o njoj

Upoznavanje roditelja partnera većini je sigurno poprilično stresno iskustvo i svi se nadaju istoj stvari - da će sve dobro proći. Ipak, to nije uvijek slučaj pa se jedan muškarac razočarao nakon što je svoju djevojku  upoznao sa svojom majkom, a njih dvije jednostavno nisu 'kliknule'

Kako piše Mirror, upoznao ih je prije 18 mjeseci i bilo je očito da si nisu baš drage, a njegova majka od tada nije prestala govoriti loše o njoj. Nedavno ju je tako na obiteljskoj večeri nazvala sinovom uskoro bivšom djevojkom, a on nije znao što reći na to. 

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

- Bili smo na večeri i moja majka je rekla da nas želi slikati svojim telefonom, a moja djevojka je bila presretna jer je mislila da joj se napokon počinje sviđati. Nakon što nas je fotografirala,+ majka je rekla da je to sjajna slika mene i moje uskoro bivše djevojke. Njoj su počele ići suze niz obraze, a ja od šoka nisam mogao reći apsolutno ništa. Tata je mami rekao da to nikako nije smjela reći i da je bila gruba, a ona je odgovorila da se samo šalila - napisao je muškarac u objavi na Redditu. 

Objasnio je i da kasnije također nije rekao ništa jer nije htio da situacija izmakne kontroli, a ostatak večere prošlo je u redu. No, djevojka je počela vikati na njega čim su ušli u kuću i govoriti da joj je muka od ne prihvaćanja njegove majke i njene nepristojnosti, a bila je bijesna i na njega jer se nije zauzeo za nju. 

- Nazvalala me maminim sinom koji se svojoj majci ne može suprotstaviti i rekla mi je da nisam smio dopustiti da joj se tako obraća. Ispričao sam se, ali stvarno ne znam što sam mogao reći da poboljša situaciju - nastavio je. 

Korisnike Reddita upitao je je li trebao nešto reći majci kao što je to napravio njegov otac, a mnogi korisnici složili su se s njegovom djevojkom.

- Vaša majka se ponaša grozno i ne možete joj dopuštati da bude takva prema osobi koju volite - napisala je jedna korisnica. 

- Zamislite da njezina obitelj tako tretira vas. Čini se kao da birate svoju majku umjesto svoje djevojke - komentirala je druga. 

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije