Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Moja ljubavnica pobjegla je nakon tjedan dana afere. Mislim da je rodila moje dijete u tajnosti'

shutterstock
12.01.2021.
u 21:28

Sve je bilo savršeno dok mu nije poslala poruku da odlazi te da se više ne želi vidjeti s njim.

- Imao sam nevjerojatnu aferu koja je trajala tjedan dana. Seksali smo se svaki dan. Bilo je intenzivno i nevjerojatno, ali trebao sam vjerovati svom instinktu i odbiti seks bez zaštite - napisao je jedan dečko za The Sun.

Nakon tjedan dana njihove afere, ona je samo nestala iz njegova života. Kada su se upoznali, taman je prekinula sa svojim dečkom. Započela je vezu s njim i uvijek je inzistirala na seks bez zaštite, na što je on pristao. Sve je bilo savršeno dok mu nije poslala poruku da odlazi te da se više ne želi vidjeti s njim.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara. Ovo je najskuplja seks igračka na svijetu:

1/3

Nekoliko mjeseci kasnije saznao je da se vratila svom bivšem dečku te rodila dijete za koje tvrdi da je od bivšeg dečka. On se sada pita je li moguće da ga je iskoristila da zatrudni kako bi se vratila bivšem dečku te što napraviti ako je to istina.

- Čini se da je ova djevojka imala neki plan kada je inzistirala za seks bez zaštite. Iako su vaše sumnje možda ispravne, mogu postojati i druga objašnjenja. Moguće je da je znala da je već bila trudna s bivšom djetetom kad su se razdvojili. Ako je to istina, nije bilo potrebe za korištenjem kondoma. Bili ste zajedno samo tjedan dana pa će biti teško utvrditi tko je otac prema datumu rođenja. Jedini način je da napravite DNK test. Ne bi imali nikakva prava nad djetetom, ali imali biste financijsku obvezu pomagati mu - odgovorila mu je Deidre.

Epidemiološke mjere nisu spriječile ljubitelje vježbanja: U napuštenoj vojarni napravili su improviziranu teretanu!

Ključne riječi

Komentara 20

ZV
zvezdomor
09:09 13.01.2021.

nakon tjedan dana rodila ? mislim da je vrijeme da ti roditelji objasne neke stvari

IV
ivica.vranjic
02:55 13.01.2021.

Nije bitan izvođač radova. Bitan je potpisnik.

MO
montello
18:35 13.01.2021.

žene su problematične

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije