Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Moj suprug ima svoj posao, ali odbija plaćati hranu i stvari za djecu'

shutterstock
11.12.2020.
u 21:13

Iako radi u njegovoj tvrtki, ona nema mirovinu i privatno zdravstvo kao što ima on, a i plaća joj je manja pa često ima dugove.

- Moj suprug ima svoj uspješan posao, ali očekuje da platim hranu i sve što je našoj djeci potrebno, dok on samo plaća račune i hipoteku. Imam ogromne dugove na kreditnim karticama zbog odjeće i potrepština za djecu od posljednjih nekoliko godina - napisala je jedna žena za The Sun.

Iako radi u njegovoj tvrtki, ona nema mirovinu i zdravstveno osiguranje kao što ima on, a i plaća joj je manja pa je često u dugovima.

Ostavila se sporta pa krenula u drugu karijeru, sada je najljepša žena Španjolske:

1/11

Nekoliko puta je tražila supruga da joj pomogne platiti dugove, jer si on to može priuštiti, ali nikada nije jer kaže da ne smije trošiti toliko novaca. Zajedno su deset, a u braku su pet godina. Ona ima dvoje djece iz prethodnog braka pa se pita je li nerazumna jer traži supruga za pomoć.

- Novac se rijetko odnosi samo na novac. Čini se da vaš suprug to koristi kao način da vas kontrolira. Naravno da bi trebao pomagati u financiranju djecu. Zapišite sve svoje troškove, kladim se da on ne zna koliki su - odgovorila joj je Deidre.

Vagama u 2021. godini nakon teškog razdoblja dolazi ljepši poslovni period:

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
17:58 12.12.2020.

ne rastu novci na stablu

DV
Džontra Volta
06:54 12.12.2020.

Žene općenito gledaju muškarce kao hodajuće kreditne kartice.

AV
Avimm
03:11 12.12.2020.

Zanimljiva zena samo neznam sto bi on trebao financirati njenu djecu,imaju valjda tatu zasto njega ne trazi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije