Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Moj dečko je izgubio interes za seks, a ja ga ne želim stalno moliti'

shutterstock
15.05.2020.
u 22:03

Ima veliku seksualnu želju i seks joj je vrlo važan u vezi, ali njezin dečko potpuno je izgubio interes za nju.

Jedna djevojka pitala je psihoterapeutkinju Deidre za pomoć jer njezin dečko više nije zainteresiran za seks s njom. Ne želi izgledati kao da moli i preklinje za seks, ali on je postao veliki problem u njihovoj vezi, prenosi The Sun.

“Moj dečko jednostavno više nije zainteresiran. Čak i ako se poseksamo, nikad nije dobro. On je super muškarac, ali više uopće ne osjećam kemiju među nama. Zajedno smo već pet godina i ne znam što napraviti. Imam veliku želju za seksom i vrlo mi je važan u vezi, ali osjećam se grozno kad ga moram moliti za to. Ne želim ga ostaviti, ali nešto se mora promijeniti”, napisala je.

Deidre joj je odgovorila: “Jako puno problema se nalazi iza toga. On će se vjerojatno osjećati napadnuto, ali mu smireno objasnite da ga ne želite kritizirati, već mu reći kako se vi osjećate. Pomognite mu da shvati da uništava vaš odnos. Pažljivo ga slušajte i pokušajte razgovorom riješiti problem.”

Pogledajte koje savjete za vječnu ljubav imaju kumice s Trešnjevačkog placa:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije