Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žene vole sjaj

Modni dodaci na popustu i do 40%

nakit05
22.03.2011.
u 13:11

Oprezno se kitite, a srebrni i zlatni nakit ne miješajte ni slučajno jer ćete izgledati neorganizirano!

Gotovo da nema žene koja se ne voli urediti i okititi. Neke više, poput “urbanih svračica”, vole svjetlucavo i sjajno, a neke posve decentno s jednim detaljem: zanimljivim brošem, prstenom, privjeskom...

Ima i onih koje vole kućni nakit ili onaj djetinjasta predznaka. Nakit, baš kao i ženama toliko drage krpice, podložan je modnim trendovima, a ove se godine nose konkretni komadi koji obilježavaju osobnost vlasnice. Ako je riječ o brošu, vidi se – iz aviona, ali onda je sve ostalo, sat, prsten, naušnice... diskretno. Isto je i s prstenjem koje mora zasjeniti ostatak izgleda. U modi su podjednako elegantni komadi ravnih linija, ali i oni optočeni kamenčićima, cvjetni ili čak “životinjski” uzorci. No kod nakita nemojte zaboraviti da se boje metala srebrno, zlatno i crvenkasto nipošto ne smiju miješati i da “svraka look” ne priliči svakoj ženi. Kupujete li pravi nakit, obratite dodatno pažnju na certifikate i garantni list. Naime, pukne li vam, primjerice, kopča imate pravo na ovlašteni servis, a svaki dragi kamen mora se prodavati s certifikatom.

U Križeka i vjenčanje na rate

Jedna od najstarijih zagrebačkih zlatarnica sa 75-godišnjom tradicijom za unikatne komade zlatnog i srebrnog nakita nudi popust od 10 posto – za plaćanje u gotovini – za njihov originalni nakit, a osobito su poznati po najvećoj kolekciji vjenčanog nakita i zaručničkog prstenja. Na kupnju kreditnim karticama odobravaju obročnu otplatu.

Lakši za PDV – u Accessoiresu

Donedavnu akciju, sniženja od 70 posto, ovaj popularni brend zamijenio je popustom od 23 posto na sav proljetni asortiman. Trgovci poručuju kako su se “naoružali” nakitom u boji starog zlata koje je ovogodišnji hit, a ima svega: od dugačkih lanaca s privjescima do naušnica i prstenja. Ne zaboravite skupljati i bodove na Iris karticama.

Guess satovi i nakit

Popusta u ovim trgovinama ima još vrlo malo. Na sniženju od 30 posto može se naći nakit s motivima srdašca, baš kao i satovi Calvina Kleina, a za ostatak kolekcije može se dobiti popust od 10 posto ako se plaća gotovinom. Za obročno plaćanje karticama nema popusta.

Pravi popust u Kamenoj dugi

Nakit od metala, poludragog kamenja, stakla, drva i neizostavnog srebra, ali i cijeli asortiman šalova, pašmina i tunika u Kamenoj dugi nude jeftinije čak 40 posto ako se plaća u gotovini. Plaća li se kreditnim karticama, cijene su snižene 30 posto.

Hrvatski nakit s daškom Japana izrađen je od nehrđajućeg čelika u Japanu po idejama hrvatske dizajnerice Tanje Jandrić. U trgovinama odobravaju popust od 10 posto.

Ne zaboravite na mlade domaće dizajnerice unikatnog nakita

Obratite pozornost na mlade hrvatske dizajnerice nakita koje kreiraju od kože, tkanine i poludragog kamenja. Njih nećete pronaći u trgovinama nego na manjim izložbama i po društvenim mrežama. “Moda sa šlagom” grupa je koja okuplja nekoliko kreativnih žena zlatnih ruku koje rade i prodaju po svojim ateljeima, a jedna od njih je i Ana Čavić s kombinacijama kože i kamenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije